Úgy tűnik, mégis van valami, ami beláthatatlan ideig összekötheti a válás útján lévő celebpárost.

A Színes Ász írja, hogy mivel Hajdú és Sarka 2008-ban egyházi esküvőt is tartottak, melyen sírig tartó fogadalmat tettek egymásnak, ezért az április 13-án esedékes válóperükön csak a polgári házasságukat bonthatják fel, az egyházi semmissé tételéhez a pápa közbeavatkozására van szükség.

Kiderült, miért nem válhat el Sarka Kata és Hajdú Péter

A lap egy teológust is megszólaltatott, aki szerint ha a pár egyik tagja újra házasodni szeretne majd az egyház színe előtt, bizonyítania kell, hogy egyedülálló, és ha volt korábban az egyház által szentesített házassága, annak felbontását külön kell kérni.

Ezt az egyházmegyei, illetve érseki bíróság mondhatja ki, ezen bíróságok elé pedig a pápa utalja az ügyeket. Az egyházi házasságkötés felbontását komoly megfontolások és alapos vizsgálatok előzik meg, a teológus szerint évekig eltarthat egy ilyen eljárás.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Marhaság úgy ahogy van. Ezeket az egyházi edküvőket csak rongyrázásból tartják, amúgy szrnak bele az egészbe. Hány celebházasság jött és ment, a válásnál senkit nem érdekelt, meg nem is fog. Ha komolyan venné magát az egyház sokan be sem tehetnék a lábukat megesküdni a templomba, mert régen ezt szigorú erkölcsi szabályhoz kötötték, ma viszont az anyagiak ezt is felül írják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Veleda: elárulom Neked, h én is a gugli segítségével lettem ilyen tájékozott. A ridikül készletemet a turikból szoktam (más egyéb mellett) kifötörni kilóra, elég jó márkákat lehet ott is beszerezni rém olcsón. Nem is értem ezeket a buggyant celebeket miért dobnak ki olyan sok pénzt ezekért a kacatokért.
Veleda
@lampa laz: Én dettó. Szégyeljem? nem szégyenlem.!! Szégyenkezzen az, aki/akik ennyi nyugdíjjal honorálják a 40 éves pályafutásomat.
papa.49
@Veleda: @lampa laz: Ahogy írtátok, az szégyelje de nagyon magát...
A szűtyő vonatkozásában volt itt több féle ár a nehézség se tudja pont mibe kerül,. de mivel a cölöpök használják az árát általában megszorozzák hárommal, mert úgy még jobban veszik...
Yoda69
@lampa laz: Roggyant tonyo is valami hasonlo szutyovel jar, bar ha jol emlekszem az fel milla koruli arat taksalt.
Yoda69
@papa.49: A kinai piacon viszont mar 4999 forintert is kapsz tokeletes utanzatot. Meg igazolast is adnak hogy ez egy eredeti utanzat :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.