Megírtuk, hogy Sebestyén Balázsék új rádióműsora, a Reggeli Show a Rádió 1-en azért ezen a néven indult el, mert volt üzlettársa Balázs tudta nélkül levédette, majd eladta a Morning Show nevet a Class FM tulajdonosának.

Mint most kiderült, az egykori barát és üzlettárs nem más, mint Hanzel Henrik, az egykori birkózó és üzletember. A playboynak titulált férfiről még annyit tudunk, hogy annak idején a Barátok Közt Kingájával, Balogh Edinával is járt.

Kiderült, ki a régi barát, aki hátba szúrta Sebestyén Balázst

A kép a sportolóról még 2000-ben készült.

Érdekesség még, hogy a Dallas sorozat rosszfiúja, Jockey Ewing akkora kedvence Hanzelnek, hogy éttermet és benzinkutat is alapított a karakter nevével fémjelezve, mivel "hihetetlen volt az emberekhez való hozzáállása".

Surányi Ádám újságíró tette közzé a blogjában azokat a hivatalos dokumentumokat, amelyekből egyértelműen kiderül, ki játszotta ki a morning show-s fiúkat.

Megcáfolnám, de nem tu­dom. A történet igaz, az üzleti életben sokszor érik az embert csalódások. Bennem azonban nincs ha­rag, hiszem, hogy az élet majd elrendezi, a hivatal pedig igazságot szolgáltat. Egyébként sem a névtől függ, hogy milyen egy műsor, a tartalom a lényeg és akik készítik. A hallgatottsági adatok is ezt támasztják alá

- mondta az ügyről a műsorvezető.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akinek ilyen ,,barátja,, van ellenségre nincs is szüksége!!!
terlasz
@Aztazta: Tapasztalatból tudjuk azt, hogy csak ilyen újságjaik vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.