A 48 évesen is fiatalos és energikus megjelenésű gasztroangyal élete sem csupa vidámság. Borbás Marcsai a Hot! magazinnak arról mesélt, hogy salátán él és szigorú diétán van, ami többek között azzal jár, hogy

a forgatásokon megkóstolt finom ételeket egyszerűen kiköpi egy szalvétába, ha a kamera már nem forog.

Marcsi a természetes külső híve, ezért nem jár arcfelvarrásra, sem pszichológushoz, mint megannyi közismert személy.

Borbás Marcsit az utcán is bántják a külseje miatt

Annak ellenére, hogy kifejezetten ügyel a vonalaira, Marcsit mégis kritizálják az internetes trollok, de az utcán is beszóltak már neki a súlya és a kora miatt.

(Blikk)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tekla
Mert mi is a baj ezzel a kedves , vidám, érdekes riporter nővel ? Mért kéne fogynia , ez nonszensz , mért kell mindenkinek beteges anorexiásan kinézni ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Tekla
Mert mi is a baj ezzel a kedves , vidám, érdekes riporter nővel ? Mért kéne fogynia , ez nonszensz , mért kell mindenkinek beteges anorexiásan kinézni ?
Márti
Szerintem egy szuper csaj.Nagyon is jól néz ki,sőt nem is látszik 48 évesnek.A kritizálók pedig foglalkozzanak saját magukkal.Hajrá Marcsi,csak így tovább!
Veleda
Bunkó köcsög, aki az utcán beszólogat egy nőnek a kora és a súlya miatt. Marcsi nagyon kedves, aranyos nő, sokat lehet tőle tanulni. Még telefonon is fölhívtuk tanácsért és készségesen segített. Semmi sztár allür nincs benne.
JAJMÁR
Beszólogatnak? El nem tudom képzelni, hogy megy az utcán, miközben nyilván felismerik, és aszongyák: Marcsi, minek eszik annyit abba' a főzős műsorba?
(De tényleg eszik. Amúgy meg van rá válasz) Ez egy ilen műsor :)
Vagy beszólnak, hogy Marcsi nem gondolja, hogy öreg?

Hülyeség! Ez a "beszólás" dolog arra jó, hogymagyarázza saját magát, mert zavarja, hogy nem fiatalabb és nem karcsúbb! Most pedig ezrével kapja a visszaigazolást, hogy így is szép :)
Veleda
Drága honfitársaim, akiknek savanyú a szőlő. Nagy úr az irígység. Van egy vállalkozó nő, aki létrehozott egy jó businesst, működik, jól jövedelmez. Ez már elég ok arra, hogy gonoszkodjanak vele egy kicsit.
Jól megy neki, sikeres, de tőled nem vett el semmit:))
Avokado
Mártival és Veledával egyettértek! Véletlenül ma láttam a Balaton-felvidék borászati műsorát! Történelmi események is elhangzottak a borászati szakemberek által,s érdekes műsort láttam!Csak bíztatni tudjuk Marcsit,hogy továbbra is természetes jellemzőivel dolgozzon,mert az nagyobb érték,mint a plasztikázott bármi! Továbbá,a műsora igen egyedi stilusú, érdekes mondanivalókkal tarkított,gazdagon terített asztalokkal! Gratulálunk!
advocat
Elnézést. Ki a hölgy? És miben? Eszik, de kiköpi? Akkor mitől teltkarcsú? (A képen annak tűnik.) És az arcon maradt foltok? Bizony a kor(a) tünetei. (Bár könnyen eltüntethetők.)
levarosbukta
Az biztos, hogy a fodrászt sűrűbben is látogathatná, meg egyáltalán nem ártana ha ennyi idősen kozmetikushoz járna. Engem a külseje kevésbé zavar, mint az örökös naházása. Na mi készül? Na mit csinálunk? Na hova megy? Erről kellene leszoknia.
Tekla
@advocat: @levarosbukta: Nem tudom milyen a tükrötök ? Ez a nő teljesen normális alakú, bőrű. Mért is kéne bármit eltüntetnie ? Mi Ő varázsló ? Fodrászhoz meg kozmetikushoz miért kéne járnia , az korfüggő? Egy natúr nő ilyen, nem fog feleslegesen időt pénzt pazarolni a korának az el álcázására. Normális aki ilyet várna el ?
RonaGyuri
Külseje? Az olyan mint a többi pártkatonáé, na és persze a belseje is! =))
levarosbukta
@Tekla: Tekla kedves bármennyire hihetetlenül is hangzik de azért egy nőnek saját magával szemben is kell hogy legyen igénye arra hogy vonzó és nőies legyen. Nem kell ehhez túlságosan sok csak egy jól megválasztott frizura, rendszeres kozmetika és smink. Ettől még nem válna rögtön tinivé, csak éppen kellemesebb lenne ránézni, elvégre mégis csak a tv a munkahelye és a kamera bizony kíméletlen a legkisebb hibával szemben is. De a lényeg amit már írtam is, hogy legyen igényesebb saját magával szemben.
Eriksson
Amit Marcsi képvisel, ahhoz nem kell smink, fodrász. Éppen attól üdítő a műsora, hogy mentes mindenféle allűrtől, nagyzási mániától.
kukac50
Olyan amilyen ezen nem kell kiakadni! aranyos szeretem a műsorát,érdekes egyéniség a kor miatt meg nem illik kritizálni senkit. Ő úgy Marcsi ahogy van. Maradjon is ilyen.
Tekla
@levarosbukta: Na ezen vitatkoznék , attól , hogy nincs rajta vegyszer vakolat , nem jár kozmetikushoz és nem mazózik a fodrásznál órákat akkor nem igényes nő ? Nem értem amiben nincs szilikon , meg nincs festve az már ránézésre kellemetlen. Szent ég , nem fordítva vagy bekötve ? Hát a természetességnél szebb nincs egy nőben . Mért kéne másnak látszani mint aki ? A legtöbb férfi nem szereti, ha reggel be kell mutatkoznia annak az idegen nőnek akivel a fürdőszoba ajtóval összefut. Te kedves hol élsz ? A tv pont a természetességet kéne , hogy pártolja , talán ezzel mutatva példát a gyerekeinknek, akik folyamatos elégedetlenek magukkal, mert a festet műanyag nő az ideáll. Nem ezt kéne utánozniuk.
levarosbukta
@Tekla: Ne vitatkozzunk mert tök felesleges, veled meg pláne ilyenen amikor szemmel láthatólag saját magaddal szemben sem vagy igényes. Feltételezem a kép téged ábrázol. A másik én egy szóval nem mondtam hogy plázacicát varázsoljon magából, de abból nem engedek hogy egy nő igen is annyival tartozik saját magának és a környezetének hogy a korának megfelelően csinosan, szépen nézzen ki, jól essen ránézni. De hát te ezt úgy sem érted és ebben a büdös életben nem is fogod. Ennyi.
levarosbukta
@Tekla: Hja és még annyit fűznék hozzá, hogy Marcsikának nem csak az ételt kellene kiköpnie amikor a kamera nem veszi hanem azokat a jóféle borocskákat és pálinkákat sem kellene lenyelnie amiket látunk vagy nem látunk meginni. Már most püffedt az arca a piától, erre is jobban odafigyelhetne.
Tekla
@levarosbukta: A koromnak megfelelően csinosan, szépen nézzek ki, jól esik ránézni, csak én reggel is úgy nézek ki mint este. Nincs agyon vegyszerezve és festve a bőröm, mert igényes vagyok magamra és az egészségemre. De Te ezt úgy sem érted. :) A kép engem ábrázol 56 évesen .
Csizmás Kond
Ha megeszi ha megissza kinek mi köze hozzá ?
csipetke
Szerintem sok 48 éves nő örülne,ha így nézne ki.A pfujjogók,egyszerűen irigyek.Ennyi.Kevés ember van a médiában,aki ilyen egyszerű,közvetlen,sztárallűröktől mentes.Ugyanúgy el tud beszélgetni a professzorral,mint a bivalybasznádi kisfaluban Bözsi nénivel.Szeretem a műsorait többtízezer emberrel együtt
Jóbarom
Amikor beszélgetős műsorban hallgattam, meglepődtem, hogy milyen okos. Mellesleg az is elterjedt róla, hogy "fideszes". Ez sem korrekt kritika, hiszen a Fidesznek egyes dolgokban igaza lett, másokról persze lehet vitatkozni és módosításokra szorulhatnak. Azt eszik és iszik és olyan amilyen, csak hasznos munkát végezzen amúgy.
idppp
@Jóbarom: De nem végez! Annyit ért a gasztronómiához, mint hajdú a harangöntéshez! Régebben a legelemibb dolgokra is rácsodálkozott, azóta már ezt kinevelték belőle, hogy ne járassa le magát. Tény, hogy nem az eszéért szeretik, ha, saját bevallása szerint a külsejéért sem, akkor vajon miért és kik? Az is sokat mond, meg az is, hogy más tollával ékeskedve szakácskönyvet írt ez a konyhai antitalentum!
Jóbarom
@idppp: Mindenesetre tud a magyar emberek nyelvén beszélni velük és sok csodállatos miliőjű helyet ismertet meg velünk a szélesebb hazában. Mire lenne jó egy szuperokos de unalmas nőszemély. Nem tökéletes, de ki az? Talán a tipikus magyar ember elvárása ilyen.
idppp
@Tekla: Lényegesen többnek gondoltam, mint 56, már elnézést a szókimondásomért! Attól még senki nem lesz rosszabb ember, pláne egy közszereplő, ha ad magára! Ha továbbra is ilyen lompos akar maradni, menjen át valamelyik rádióhoz, van bőven Fidesz csatorna!
tudode
Marcsika pályatévesztett, sőt megtéveszti a nézőit azzal, hogy kóstolgat, aztán kiköpi, na nem a járólapa, egy szalvétába!
.
A külső az nem érdem, az már igen, hogy MILYENNÉ válik emberként bárki, azzal együtt, hogy a kór ELŐRE HALADTÁT emelt fővel kell viselni, nem SANYARGATÁSSAL, megfelelő ÉLETVITELLEL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.