Sarka Kata általában elegánsan ignorálja a nekifeszülő kommentelőket, most azonban elszakadt nála a cérna, és alaposan kiosztotta az egyiküket.

Kata eddig is szeretett szelfizni, pillanatokat megosztani a magánéletéből, mára azonban úgy döntött: egyedül a Facebook-oldalán éli ki ezt a késztetését.

"Egész életedben pózolni akarsz?" Sarka Kata ütős választ adott

Van azonban, akinek még ez is sok: egy kommentelő azzal támadta be a korábbi szépségkirálynőt, hogy egész életében pózolni akar-e, mert biztosan nem ez teszi majd boldogabbá.

Kata nem maradt adós a válasszal:

Amíg van időm erre, és jó csinálni, addig igen! 3 helyen dolgozom, 2 gyereket nevelek EGYEDÜL, szeretek sportolni! Nem nyilatkozom a magánéletemről, ezért csak itt az oldalamon találhatsz meg, itt pedig nem leszek kevesebb!

Ámen.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ne dolgozz olyan sokat, mert ha nem pihened ki magad, szatyros lesz a szemed alja, mint Mészáros Lölönek és akkor elúsznak a lovagina gyakorlatok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
3 munkahelyen is dolgozik? Remélem azért délre végez mindegyikkel.
papa.49
Azért a házvezetőnőről se feledkezzünk el, aki vigyázz a gyerekere míg ,,anya dolgozik, edz, stb.,, kívánság szerint))))))))))))))
Eladott Ország
Ne dolgozz olyan sokat, mert ha nem pihened ki magad, szatyros lesz a szemed alja, mint Mészáros Lölönek és akkor elúsznak a lovagina gyakorlatok.
SystemError
"Nem nyilatkozom a magánéletemről"

hahaha... A magánéletedből élsz és éltél mindig is. Azt is ki merem jelenteni, hogy senki lennél nélküle. Szerintem még a váláson is csak kaszáltatok a volt férjeddel...
Desischado
Ez az ócska szutyok mindig is ebből élt! Három helyen"dolgozik"?! Röhögnöm kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.