Először szólalt meg Tahi Tóth László a nyilvánosságnak, mióta január közepén előadás közben lett rosszul, majd agyérműtétet hajtottak végre rajta, és hazatért a hosszú kórházi lábadozása után.

Gyógyultnak érzem magam

- jelentette ki a Blikk kérdésére a művész telefonon.

A színművész elmondta, jelenleg nincsenek fájdalmai, panaszai, nemrég pedig már ki is merészkedett a házból feleségével, és közösen vásároltak be egy boltban. Többen odamentek hozzá és jó egészséget kívántak neki.

Jólesett az emberek szeretete, ahogy fogadtak, igen aranyosak voltak hozzánk. (...) Rengeteg ismerőssel is összefutottam, sőt egy kolléganővel is, Szegedi Erikával, akivel az egészségemen túl a szakmáról is beszélgettünk. Nagy meglepetésemre a teniszpartneremmel és feleségével is találkoztam, akik annyira meglepődtek a látványomon, hogy már vitorlázni hívtak a Balatonra, de az még odébb van egy kicsit

- nyilatkozta a színművész, akinek eszében már a színház jár, Eszenyi Enikővel, a Vígszínház igazgatójával már egyeztettek egyet telefonon.

A visszatérés még odébb van, egyelőre meg kell erősödnie Tahi Tóth Lászlónak, felesége ezért speciális étrendet írt elő, amiben sok a gyümölcs és a zöldség.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.