Tévés barna szépség tehetett keresztbe Kulcsár Edinának és Sarka Katának a Bors információi szerint. 

"A majdnem harmincéves hölgy egyébként kifejezetten csinos, barna hajú szépség – igaz, kicsit teltebb, mint Kata vagy Edina. A művészvilághoz is kötődik, és több tévés programban is dolgozott, nyilván innen az ismeretség" – olvasható a cikkben.

A lap értesülése szerint egy tévés partin indult a flört a titokzatos nő és Kulcsár Edina – most már csak volt – vőlegénye között. Ők hamar lebuktak, a nő eztán vetette szemét Hajdú Péterre, akivel egyes információk szerint hosszabban, más értesülések szerint rövidebben tartott a liezon, aminek a végén botrányosan buktak le Sarka Kata előtt. 

(Hajdú Péter ugyanakkor azt állítja, semmi ilyen nem történt. Bővebben itt olvashatják a producer állításait.)

A Bors mindemellett arról is beszámol cikkében, hogy ez a titokzatos nő okozta Sarka Kata és Szabó Zsófi elhidegülését egymástól, ugyanis a lap szerint Zsófi tudhatott a viszonyról, de nem szólt Katának. 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@Hellcat: Nem az a kurva, aki pénzért árulja a testét, hanem aki kikövetel magának autót, bundát, ékszert, este meg fáj a feje!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Lehet a kicsit teltebb barna tévés hölgy megadta a férfiaknak magától is azt amire vágytak nem úgy mint ez a két aranyásó kurva aki csak akkor vette kezébe a cerkát ha kapott előtte valami drága ajándékot.
lópicigáspár
@Hellcat: Nem az a kurva, aki pénzért árulja a testét, hanem aki kikövetel magának autót, bundát, ékszert, este meg fáj a feje!
Manhattan
@lópicigáspár: Pedig fejfájásra kimondottan jó a szex! Nem tudtad? )
staro2
Remélem, hogy az ilyen hírek ritkulnak ,és csendben eltűnnek a Propellerről.
namihami
Egyik ""aranyásó"" lecserélése egy másikra. Alig tudom visszafogni magam az izgalom miatt.
Nem tudom, hogy a sokszereplős szappanoperából melyik az a ""sztár"", akit a leginkább le kéne sz@rni. Bár, ha súlyozni kéne, akkor mindet.
Eladott Ország
Nagy úr a brifkó. Ő is szeretne a munkaalapú társadalomban venni egy Yves Saint-Laurent -most már csak Saint Laurent, márkájú táskát , ami több százezer forintba kerül. A márkát egész pontosan 1650 dollárért, azaz 477 ezer forintért lehet most beszerezni. A kemény ( 7H ) cerka mellé azért kell a rongyrázás is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.