A műsorvezetőnő több szépészeti beavatkozáson vett már részt, például végleges szőrtelenítésen és mikrotűkkel is szurkálták már az arcát a fiatalosabb kinézetért. Most azt tervezi, hogy egy különleges kezelés alá veti magát, amely során lézeres kezeléssel hőkárosodást okoznak a bőrfelületén.

Nóri dekoltázsát egy különleges eljárással kezelik majd, ami úgy hat, mintha leégetnék az ember hámsejtjeit. A bőr ettől frissebb, feszesebb és fiatalosabb lesz.

Ördög Nóra botoxszal is küzdene az öregedés ellen

A kezelés következtében tehát égési sérüléseket szerez, a bőre kipirosodik majd, felpuffad és hegesedhet is, az égető fájdalomról nem is beszélve – írja a Bors.

A műsorvezetőnő a plasztikai kezelésektől elzárkózik, a bőrszépítő szereket azonban előszeretettel veszi igénybe:

Addig, amíg léteznek a különböző orvosi varázsszerek, például a botox és a plasztikai sebészet, nem félek az öregedéstől. Nem akarok csúnya, ráncos idős nő lenni

- számolt be még korábban egyik félelméről.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Az öregedéstől hiába fél az úgyis bekövetkezik...és a botox nem az öregedést gátolja hanem a zsírréteget pótolja.
offside
Szegény hülye. Nagyon-nagyon meg fogja bánni.
papa.49
Szegény hülye picsa mér mit gondolsz te nem fogsz megöregedni, hát nem ha fiatalkorodban meghalsz, az agyhalál már beállt nálad!!!
Égesd csak a bőröd aztán ne csodálkozz ha 10-15 év múlva bőrrákos leszel, hogy valaki ennyire hülye legyen ez már tényleg fájdalmas!!!
hemami
Tény és való, hogy nem egy öröm a háznál megráncosodni, megöregedni, de még mindig jobb méltósággal viselni az elkerülhetetlent, mint bohócot, vagy múmiát csinálni magunkból.
ila51
nyugi...ezt valaki súgta neki...ennyi esze nem lehet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.