A Blikk tudta meg, hogy az ősszel műsorra kerülő, Ázsia Expressz című utazós rea­lity egyik szereplője Ambrus Attila lesz. A Viszkis néven elhíresült egykori rabló 2012-ben szabadult 12 év börtön után.

Meglepődtem, hiszen úgy tudtam, hogy Vietnamban nincsenek is bankok

– viccelődött saját múltjával Ambrus, aki 1993 és 1999 között 27, majd később további 3 pénzintézetet fosztott ki.

Elképesztő, kit válogattak be a TV2 új reality-műsorába

Több meglepetést is tartogatunk az Ázsia Expresszben, Ambrus Attila személye az egyik ilyen. Korábban nem szerepelt ilyen jellegű műsorban, izgalmas és érdekes karakter

– tudtuk meg a TV2 sajtóosztályától.

Ambrus elárulta: a kihívás és a figyelem miatt mondott igent, hogy szerepeljen a műsorban, amelyben Vietnamból Laoszon és Kambodzsán át, mintegy 5000 kilométeres utat bejárva kell eljutni a sztárpároknak Thaiföldre, mindössze napi egy dollárból.

Egyrészt ősszel mutatják be a rólam szóló filmet, kifejezetten jól jön a szerepléssel járó reklám. Másrészt kíváncsi vagyok, hogy munkaszolgálattal, börtönnel a hátam mögött, ötvenévesen képes vagyok-e spártai körülmények között teljesíteni. Főleg úgy, hogy nem csak rajtam múlik minden, hiszen ketten kell megoldanunk a feladatokat, össze kell dolgoznunk úgy, hogy eleinte nem is ismerjük egymást

– jelentette ki Ambrus Attila, aki nem árulta el, ki lesz a partnere.

Ambrus Attila több mint öt éve, 2012 januárjában szabadult. Hat év alatt összesen harminc pénzintézetet rabolt ki, amiért 17 évet kapott, de 12 év után, a jó magaviselete miatt feltételesen szabadulhatott.

Azóta kerámiákkal foglalkozik, írt egy könyvet, amely részben az élete története, részben fikció, és 2015 októberében meg is nősült. Ősszel mutatják be a róla szóló a filmet, amelyet Antal Nimród rendezett.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Jó és ötletes a szereplőválogatása Vajna kaszinórabló Andynek a whiskys rabló Ambrus beválogatásával. Javasolom, hogy női főszereplőnek meg tegye be Szilikatalin félkarú rablót is a szereplők közé ! Akkor már wery oké lesz a műsor a TV 2-n !
Yoda69
Az orszag vezetoi a legnagyobb bunozok, akkor miert lenne meglepetes hogy egy fideSSes tevebe egy excon kerul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.