Még a gyerekeik miatt sem hajlandó találkozni egymással Hajdú Péter és Sarka Kata.

A pár április 15-én fog elválni egymástól, azonban óriási vagyonuk miatt hosszú pereskedésre számíthatnak. A gyerekek valószínűleg Katánál maradnak, Hajdú ugyanúgy, ahogy eddig is, kéthetente hétvégén láthatja a gyerekeket. Noncsi és Dávidka titkon nagyon szeretnék, hogy a szüleik újra együtt legyenek.

Szóba sem áll már egymással Hajdú Péter és Sarka Kata

A gyerekekkel kapcsolatban internetes üzeneteket váltanak, de semmi több. Viszonyuk a nyilatkozatháború óta teljesen elmérgesedett. Nem tudnak megbocsájtani egymásnak, nem tudják elengedni a sérelmeiket. Kizárólag kéthetente van esély a találkozásra, amikor Péter elhozza a gyerekeket Kata XII. kerületi bérelt lakásából. A szülők nemritkán ilyenkor sem futnak össze, bébiszitter kíséri a kislányt és a kisfiút...

- mondta a Storynak egy közeli ismerős.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hemami
Drágáim, nagy marhák vagytok. Nem is tudom, hogy folytassam, hogy értsétek ? Egyszer elkövetkezik az idő, amikor már mindent a világon megbocsájtanátok, csak vissza tudnátok forgatni az idő kerekét, de sajnos ez nem lehetséges. Sajnos én is gyakran a pokolba kívántam mindent, de amikor effektíve sor kerül a tényleges elválásra , amikor már nincs visszaút, mert az időnk véges és visszahozhatatlan, akkor rájövünk, hogy szívesen visszacsinálnánk mindent, csak még egyszer az életben megtehetnénk. Az idő azonban " könyörtelen vonat ám," egyszer véget ér és akkor nincs tovább, bármennyire fáj is. Ti még fiatalok vagytok, de sajnos ez múló állapot. Nagy kár, hogy a gyerekeitekre sem vagytok tekintettel. Ők egyformán ragaszkodnak mindkét szülőjükhöz. És ez így is van rendjén. Ezt üzeni egy 82 éves anya, nagymama, dédnagyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.