Gáspár Győzőt 50 milliós költségvetési csalással gyanúsítják. Az ügyben pénzügyi nyomozók csütörtökön.

Több Nógrád megyei helyszínen tartottak házkutatást, aminek során többek közt luxusautót és arany ékszereket foglaltak le.

A NAV közzétett egy videót, amelyen az látható, ahogyan a nyomozók házkutatást végeznek a Gáspárhoz köthető ügyben.

Így kutatták át Győzike házát – videó

A gyanú szerint a Nógrád megyei testvérpár és három társa, feltehetően az áfaszabályok kijátszásával, strómanok bevonásával cégről cégre értékesített drága autókat. Tíz autó többszöri eladása révén állítólag több mint negyvenmillió forint adóhiányt okoztak az államkasszának.

A testvérpár idősebb tagja ráadásul a gyanú szerint család román cégének bankszámlájáról ötvenmillió forintot költött magára, ezért sikkasztás bűntett miatt is felelnie kell.

Ha a NAV pénzügyi nyomozóinak gyanúja beigazolódik, az elkövetők akár öt év szabadságvesztéssel is büntethetők.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azé' mer' én cigán vagyok? Diszkriminálé, tekintetes Nemzeti Anyagmozgató Vállalat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
Ez az ember már nem tud becsületesen dolgozni, a könnyen szerzett milliók már elvették az eszét.
Reménytelennek tartom és tényleg sajnálom a családját. Ezt látják, ezt tudják, ezt értik.
Másra már képtelenek.
Legalábbis most így vélem.
lópicigáspár
Csak arra lennék kíváncsi, a látott luxusból mi lehet a nevükön, mert szerintem semmi, legalábbis elnézve a rengeteg aktát. Szóval a készpénzen kívül sok mindent nem fognak tudni elkobozni, a lefoglalt dolgok meg mennek vissza a klf cégeknek.
papa.49
Most dicsekedhetsz a nem létező eszeddel, ha kussolsz kimaradsz!!!
human
Ha valaki akkor Győzike mindent megtesz, hogy a romák megítélésre csak tovább romoljon.
Eladott Ország
Ez annyira Hülye hogy már fáj. Azóta az adóbevallás söralátét méretű lett, de mióta kinevezték a NAV élére ­pontosabban a jó franc tudja már, hová is – Tállai Andrást, azóta már söralátét méretű adóbevallással sem gyötri senki a magyar adófizetőket. Helyette Tállai András személyesen visz mindenkinek egy doboz sört. Akkor is szerettük, amikor még Simicska Lajos vezette, de Vida Ildikóval egyenesen imádtuk! Most pedig, hogy Tállai András átalakította sörözővé, konkrétan rajongói lettünk. Vannak is NAV rajongói klubbok, az adóhatóság népszerűbb, mint britniszpirsz és győzikénébeja együtt. Ne piszkálják már ezt, mert ha ennél is jobb lesz, akkor már dolgozni sem akar majd senki, csak reggeltől estig az adóhatóságot ünnepelni. Csak két apró kérdésem lenne a végére. Mennyibe fog ez nekünk megint kerülni? Nem elég hogy a kormány kleptokrata.
sokanvagyunk
A családi show-műsor újabb fejezete indul. A helyszín az változni fog, csak most több hasonszőrű statisztaszereplővel - zártláncú videófelvétellel. A zebracsíkos imádatból ki fognak ábrándulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.