Úgy érezte, két nappal a születésnapja után nem kell az életébe egy válóper.

Nem ment el a saját válóperének békítő tárgyalására szerdán Hajdú Péter, emiatt a bíróság semmisnek nyilvánította a keresetet – olvasható a Blikk cikkében.

Az új eljárás megindítása 32 ezer forintba kerül, és hónapokkal később jöhet csak az első tárgyalás. 

Hajdú a lapnak elmondta, két nappal volt születésnapja után, így úgy érezte, nem kell most az életébe egy válóper. 

Egész egyszerűen nem volt kedvem ehhez az egész felhajtáshoz, semmi sem sürget, ezért döntöttem úgy, hogy nem megyek el. Nem éreztem azt, hogy két nappal a születésnapom után egy válásnak helye lenne az életemben

- mondta el a Blikknek. 

Hozzátette, kapcsolata nem változott Sarka Katával, az pedig nem igaz, hogy szóba sem állnak egymással. Normális a viszony köztük, elsősorban a gyerekekről beszélgetnek. 

Hajdú a lapnak elárulta, a gyerektartásban már meg is egyeztek Sarka Katával, a közös vagyon felosztása azonban még hátravan. 

Most a közeljövőben nem tervezem, hogy beadom újra a válókeresetet. Ha Kata beadja, akkor nekifutunk még egyszer ennek az egésznek

- tette hozzá.

A Blikk kereste Sarka Katát is, aki azonban nem kívánta kommentálni az esetet. Először ő, még tavaly ősszel adta be a válásról a keresetet, azonban a tárgyaláson nem vett részt. Másodjára Hajdú indítványozta a válást, ám a lap értesülése szerint a mostani tárgyalásának napján értesítette feleségét, hogy nem lesz ott az ülésen.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hát, amilyen drága lesz neki a válás, megértem, hogy húzza az időt!
Cicamama55
Miért kell a Hajdú család ügyét itt az oldalon naponta hírként kezelni?! :(
Eladott Ország
www.nlcafe.hu/sztarok/20170412/hajdu-peter-sarka-kata-milliardos-valas-szoba-sem-allnak-egymassal/
Kiderült, hogy a vagyonmegosztás kemény dió lesz. Sarka Kata állítólag igényt tart minden ingó és ingatlanvagyon felére, amit a házasság alatt szereztek. Mindez pedig milliárdos érték, Hajdú viszont határozottan tartja magát a házassági szerződésükhöz, ami viszont a feleség szerint érvénytelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.