A hétköznapi mondás szerint kis család kis gond, nagy család nagy gond, pláne, ha a vasárnapi ebédnél az apa mellett még legalább öt „éhes” száj vár arra, hogy az asztalra kerüljön a négyliteres fazékban gőzölgő leves, és az egy kiló csirkemellbõl kirántott hús. Hasonló feladattal szembesülnek folyamatosan a Nyíregyházi Állatpark gondozói is, csak õk éppen 5 ezer lakóról gondoskodnak, és a menüt minden egyes nap 2 és fél mázsa zöldségbõl és gyümölcsbõl, 120 kilogramm húsból, valamint tojásokból, tápokból, tápszerekbõl és körülbelül 1 tonnányi takarmányból állítják össze, legalább 3 órányi mosogatást hagyva maguk mögött...
Forrás:
nyiregyhaza.hu
Feltöltő: Canada
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
1 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás