17 év után idén megszűnt a Heti Hetes az RTL-en. Az egykori alapcsapat tagja Havas Henrik posztolt a hír kapcsán, erős véleményt fogalmazva meg a produkció megszűnéséről.

Végleg megszűnt a Heti Hetes. Sajnálom. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a megszűnt Heti Hetes csak a nevében volt Heti Hetes. A valódi Heti Hetes úgy nézett ki, hogy a jobb oldali szélső széken ült Farkasházy, mellette Havas, aztán sorban a többiek, Verebes, Jáksó, Hernádi Juci, Gálvölgyi meg szegény Bajor Imi. Van egy régi közhelyszerű mondás, miszerint nyerő csapaton ne változtass! Ónodi Gyuri, a producer azzal dicsekedett, hogy több mint százan fordultak meg a műsorban. Hát pont ez volt a baj! Nem vagyok benne biztos, de azt gyanítom, Gyuri élvezte, ha meghívhatott ismert művészeket, akik nyilván értékelték, hogy részt vesznek egy sikeres műsorban, aztán a végén a kezükbe számolnak le 250 ezer forintot (amiből aztán 80 ezer lett)

– írta Havas, akinek szavaival a Bors szembesítette az egykori szereplőket.

Havas Henriknek nincs igaza. Azt gondolom, hogy mindennek haladnia kell a korral, semmi nem maradhat egy helyben. A régi gárda valóban nagyon jó volt, fontos pillanatban, jó összeállítású, jól reagáló csapat volt, de mindannyian változunk, és ezzel tisztában kell lenni. És én bízom is a változásban

– nyilatkozta a lapnak Hernádi.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Ha változtatni kell (mert kell) akkor hozzanak létre merőben más, új műsort.
De valamit átalakítgatni - szánalmas és sosem lesz igazán sikeres.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Már ideje volt.
Nagyon xar lett az amúgy is pártpropaganda műsor.
Még az elején én is odaragadtam a tévéhez, ha ez ment, de aztán valahogy elengedett a ragasztó.
Már nem a régi szuperkléber volt.
A végére pedig kóla mintára a Heti Hetes Zero lett.

A Havasról meg vagy jót vagy semmit.
Tehát
.
.
.
.
karma1
Havast egyaltalan nem csipem, ezutan sem fogom, de sajnos abban igaza van, hogy nem szabad lett volna valtoztatni az alapszereplokon, ha egyszer veluk jol indult a musor.
Az, hogy csiszarral indult, de jaksora valtottak meg a legelejen, az nem baj, mert csiszar ott is egy nagy rakas szar volt csak, mint ahogy azota sem birt mast csinalni, csak az Apukam vilagat, oszt mast semmit sem.
Nekem kifejezetten tetszett, hogy havas pokhendiskedett a Heti Hetesben, Galvolgyi meg Bajor rendre lecikizte szinte azonnal, es megsem volt kozottuk oriasi ellnsegeskedes, mindent megoldottak a kepernyon.
Erre azota Havas sem kepes, mert nincs igazi kontroll-embere a kepernyon, es ahogy itt @elnyomott is megjegyezte, ha mas szereploket hivnak meg szinte minden adasra, akkor az mar egy masik musor...
Nekem is pont ez a velemenyem, mivel szerettem Galvolgyit, Bajort, Hernadit, Farkashazyt, a kedvukert viseltem el a mindig lehulyezett jaksot es havast is...
Kalman Olga musorat is csak miatta nezik meg, a jakupcsek keptelen barhol barmi epkezlab dolgot osszehozni, egyik csatornan sem megy neki.
Valaki(k)nek van vagy karizmaja, vagy nincs.
Szoval kivetelesen havassal vagyok...:o)))
Macskaszem
Havasnak egy baja van, mindenről saját maga jut eszébe. Olykor a kevesebb több lenne (mármint a nézhetőség szempontjából)
kukac50
Havasnak az a baja,hogy mindenbe belepofázik,nem hagyja az embereket beszélni hagyni.
evacica
Havas egy nagyképű flegma öntelt elviselhetetlen kellemetlen fráter!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.