Új arcokkal erősít Sebestyén Balázsék távozása után a Morning Show, ismét  szórakoztató műsorvezetői gárdát sikerült összeválogatni. Ráadásul nem kevesebbet, mint "az ország legérdekesebb emberét" harangozták be a megújult műsor vendégeként.

Az új Morning Show csütörtökön reggel 6-kor indul az interneten, a műsorvezetői pedig Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter lesznek.

A Sebestyén Balázsék helyett érkezők először szerdán egy élő facebookos videóban mutatkoztak be együtt nyilvánosan. Stohl András elmondta, hogy már több mint két hónapja dolgoznak az új reggeli műsoron. Ígéretük szerint reggelente 360 fokos videón lehet majd követni őket a stúdióban.

Stohlék azt is beharangozták, hogy csütörtökön reggel egy vendég érkezik hozzájuk,

akinél nincs ma Magyarországon olyan ember, aki érdekesebb lehet.

Felmerült, hogy miért Morning Show-ként indul a műsor, hiszen korábban Sebestyén Balázsék is ezt a nevet használták, és jogi viták is vannak a márkanév körül. Erre a trió tagjai azt mondták, hogy a Morning Show márka Michael McNutt tulajdonosé, így ő dönt arról, hogy hogyan hívja a műsort, szerinte minden joga megvan hozzá.

Stohl hozzátette: reméli, Patakival és Jankoviccsal jobbak lesznek, mint azok, akiket ennek a névnek kapcsán korábban megismertek a hallgatók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.