Vasárnap este Vincze Lilla és Apáti Bence estek ki A Nagy Duettből, pedig Apáti még félmeztelen testet is villantott előtte a népszerűségért.

Bence még állandó szerződését is felbontotta az Operaházzal, hogy több ideje legyen gyakorolni – így most nagyot koppant.

Valóban, az Operaházzal nem tudtam minden fellépést egyeztetni, mert sok-sok szerepem van. Persze így sem szenvedek hiányt, se én, se a közönség. Az biztos, azokat a szerepeimet, amelyek júniusig mentek volna, mind visszaadtam. Ráadásul anyagilag sem mindegy, hogy három, vagy tíz Duett-adásban szerepelek. De ez benne volt a pakliban, nem bántam meg a döntésem, hiszen számolnak velem a csatornánál, több új produkcióba kaptam meghívást

– mondta a Borsnak Apáti, aki nem ért egyet a zsűri pontozásával.

Anyagilag is nagyot bukott Apáti Bence, miután kiesett A Nagy Duettből

Rossz érzés volt kiesni. Nem vagyok vesztes típus. Úgy gondoltam, hogy ének- és tánctudással, szorgalommal a hatodik, hetedik adásig el tudok jutni. Azt mondta a zsűri, mostantól szigorúak lesznek. Mi voltunk az első fellépők, velünk valóban azok voltak, aztán a többi produkciókkal kevésbé. Nem bántom a zsűrit, de nem voltak következetesek. Sokat készültem a Duettre, azt gondoltuk, hogy ez az én műsorom lesz.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

offside
Madár egészen kiváló bunyós, egyenes, tisztességes, szeretetreméltó ember, de nulla tehetségű előadó. Hallani és nézni is rossz. Egy fadarab.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.