Hamarosan indul a TV2 új realityje, az Ázsia Expressz – A sárkány útja, amelyben hét sztárpár vállalkozik egy nem mindennapi túrára. Most kiderült, pontosan kik vághatnak neki az 5000 kilométeres útnak.

A heteken át tartó utazás Vietnámból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több, mint 5000 km-t megtéve.

Ambrus Attila és Berki Krisztián együtt vág neki Ázsiának a TV2 új realityjében

Az útnak a Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila Berki Krisztiánnal vág neki. Ők épp úgy a műsor felvétele előtt találkoztak, mint a Jóban Rosszban színésznője, Cseke Katinka és az Ázsia Expresszre az ő párjaként vállalkozó Pallavicini Zita őrgrófnő.

A hírességek között vannak, akik régóta jól ismerik egymást. Muri Enikő Fésűs Nellyvel, míg Gaál Noémi Németh Lajossal indul, R. Kárpáti Péter lányával, Kárpáti Rebekával utazik.

Szerelmespárok is próbára teszik magukat Ázsiában: Kulcsár Edina és Csuti, valamint az Édes Életből is ismert Megyeri Csilla és Molnár Zsolt is Vietnámba utazik.

Minden páros napi egy dollárral a zsebében kell, hogy eljusson a kitűzött célállomásra, ami nem kis feladat, hiszen gyorsaságuk azon múlik, ki hogyan találja fel magát egy olyan idegen országban, ahol nem nagyon beszélnek idegen nyelveket, és teljesen más körülmények között élnek.

Az utazást a versenyzők mellett a reality műsorvezetője Ördög Nóra is izgatottan várja, aki családjával együtt indul útnak.

Az Ázsia Expressz – A sárkány útja című produkciót az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 részére.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.