Az éjszakai alvás mennyisége és minősége is meghatározó a következő nap szempontjából. A kialvatlanságtól idegesebb, fáradtabb lehet, nehezebben viselheti még a kisebb gondokat is, amitől aztán éjjel ismét előfordulhat alvászavar. Hogyan előzheti ezt meg? Íme, néhány tipp az egészséges, pihentető alváshoz! Elméletileg mi sem egyszerűbb az alvásnál: csak lefekszünk, behunyjuk a szemünket, és a szervezetünk elvégzi a többit. Akkor hogy lehet az, hogy gyakran ébredünk nyúzottan? Hogy reggelente nem mosolygunk boldogan a hófehér ágyneműn nyújtózkodva, mint azt a reklámokban látjuk? Hogy éjszakánként sokáig forgolódunk, és sehogy nem megy az elalvás? A hiba az alvási szokásinkban keresendő. A stressz, a túl sok aggódás, agyalás ugyanis az alvás rovására mehet, így nem csoda, ha nyűgösen ébredünk reggel – és ebben a szellemben folytatódik a napunk is. De van néhány apróság, amit ha betart, újra olyan édesdeden aludhat, mint egy kisgyerek! 5+1 tipp a nyugodt éjszakai alváshoz...

Forrás: diszparna.com
Feltöltő: Angyalancsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
ez mind kacsa
Régen nagyon tudták hogy hova kell tenni az ágyat. Mert az nem mindegy.
Ugye sokan mái napig nem tudják , miért voltak tanyák és miért pont ott voltak?Hogy ne lásson át a szomszéd?? Ez okból van az is ha valaki el megy egy természet gyógyászhoz pl. fáj a háta.ha nem azzal kezdi a doki hogy hol is van az ágya,milyen az aurája,akkor cseszheti a kezelést mert este ugyanoda fexik a beteg amitől a háta fáj, majd jogosan mondja reggel.- Na ez sem használt ugyanúgy fáj a hátam.Ha jó a hely, lehet akár pad is és egy nagy kabát a takaró és akkorát lehet aludni mint egy hasas macska.Tudom sokan nem hisznek ebben . De egyszer ők is azt fogják mondani.- Tényleg ez igaz erről olvastam egyszer de nem hittem el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.