A zongoraművész egy tojásért ugrott le a kisboltba, de jogosítvány nélkül ment haza. Az asszony szerint egy pohár bor nem számít ittasságnak – írja a Bors.

Nagy hülyeség ez az egész. Tudja, én végigzongoráztam a zeneirodalmat, de sosem voltam még címlapon azzal, amit teljesítettem. Most megittam egy pohár bort és tele van velem a sajtó. Valóban felmentem tojásért, megittam egy pohár bort… De hogy ittas lettem volna, ez rágalom! Egy pohár bortól az ember nem ittas. Balesetet meg nem okoztam. Előttem le­blokkolt egy manus. Egy karcolás sem történt: sem az ő autóján, sem az enyémen. De a hülye kihívta a rendőrséget.

Jó ideje a balatoni házukban élt, így jogosítvány nélkül meg kellett küzdenie a mindennapi betevőért.

Sokáig kussban voltam, minek beszéljek valamiről, ami csak nekem okozott kárt. Mert a Balatonon lakom, egy hegy tetején, ahonnan le kell gyalogolnom két kilométert, hogy ve­gyek egy kenyeret. Olyanokkal kellene foglalkozni, akik igazán bűnözők, nem velem. Mondja meg, megiszom egy pohárt bort és engem itt vegzálnak?!

Öt­venhárom éve vezet, idén már hetvenegy éves lesz, soha nem okozott kárt, nem vezetett ittasan. Ez volt az első eset.

Nem is lett volna semmi, hogyha ez a hülye föl nem jelent. Pechem volt, ennyi. A rendőrök szerint is minimális volt bennem az alkohol, és rohadt dühösek voltak a manusra, aki feljelentett, mert tönkretette a vasárnapjukat.

Beismertem, igen, ittam egy pohár bort, ennyi volt, de kárt nem okoztam.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Ha egy pohárnyi engedélyezve lenne, mindenki csak az utolsó egy poharat számolná. Egyébként nem csak a politika, hanem a közlekedés kultúránk is válságban van, pont az ilyen gondolkodás miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
Vadászbulis , ripacskodó fotó volt...a zongorázásról nem, mert ahogy a nagy ember mondta, az annyit is ér...
simmering73
Nem kellene 71 évesen piásan volán mögé ülni. Szégyellhetné magát a vén ripacs.
idppp
Ha, amint a hölgy állítja, nem volt semmi probléma, akkor a "hülye manus" miért hívta ki a rendőröket? Hazudik a vén szatyor!
papa.49
Egy pohár bor után már legfeljebb az asszonyt vezetem az orránál fogva, DE MIVEL NEM ISZOM, így még azt se)))))))))))
Hogy szólt a szlogen ,,vagy iszik, vagy vezet,, hát ez van)))))))))))
Eladott Ország
http://cink.hu/913-lelott-allat-feneken-palca...
Nehéz a borozástól búcsút venni, de a jogosítványtól még nehezebb.
913 lelőtt állat, fenéken pálcázás - így mulat egy fideszes magyar úr.Habsburg-Lotharingiai Mihály Főherceg, Gróf Károlyi László és felesége, Miklós liechtensteini herceg és felesége, Oszter Sándor és felesége mind elmentek decemberben Lázár Jánoshoz vadászni. Az eredmény 913 lelőtt fácán és a Magyar Holokauszt - 2014 Emlékbizottság titkárának vadásszá avatása. Szerencsére Failoni minden képnél részletesen leírta, hogy pontosan ki látható rajta, de Lázár János testi kapcsolatra ingerlő zakóján amúgy is megakadt volna a szemünk. Meg a 913 lelőtt fácánon is. Bő háromszáz évvel ezelőtt Jakob Bernoulli, a híres svájci tudósdinasztia talán legtehetségesebb tagja felfedezte a nagy számok törvényét, mely most is bizonyítást nyert.
Eladott Ország
@ittott: A pohár akkor volt, mint egy lavor bedeszkázva. Vagy talán dézsa volt már nem is emlékszem rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél