A napokban megnyitott a vadiúj mozi a Mammutban, melyet nagy lelkesedéssel várt a hazai közönség. Azonban a nyitás, úgy tűnik, nem ment maradéktalanul zökkenőmentesen.

A társaság Facebook-oldalát elözönlötték a nem éppen pozitív visszajelzések, sokak szerint a mozi kissé elsiette a nyitást.

Lekritizálta a közönség a Mammut frissen nyitott moziját

Azt ugyan mindenki elismeri, hogy a jegyárak elég barátiak, a személyzet kedves, a fotelek valóban tágasak, ám ezzel nagyjából véget is ért a pozitívumok sora.

Nincsen ugyanis jelenleg működő honlap – a cinemapink.hu 404-es üzenettel köszönti az érdeklődőt. Így sem a vetített filmekről, sem az elérhető helyekről nincsen elérhető online információ, és a telefonos foglalás sem könnyebb: a vonalak folyamatosan foglaltak.

A személyes jegyvásárlás sem bizonyult jobbnak: eleve nem készültek fel a rohamra, így a sor igen lassan haladt, ráadásul volt, hogy a rendszer a párokat külön fotelbe osztotta be.

Az elkapkodott nyitásra utal az is, hogy itt-ott még hiányoznak apróságok, mint a burkolat vagy a világító élek, és nincs elég szemetes sem. A legtöbb negatív komment emellett arra reflektál, ami pedig a moziélmény alapja: a kép- és hangminőségre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.