Pár napja még úgy tűnt, új szintre lép a hónapok óta tartó csatározás, és elkezdődik Hajdú Péter és Sarka Kata válópere. Aztán valami furcsa dolog történt.

Mint megírtuk, április 13-án Hajdú Péter annak ellenére nem jelent meg a válóperén, hogy ezúttal ő adta be a papírokat. Másnap a Blikknek azt nyilatkozta, úgy érezte, két nappal a születésnapja után nincs szüksége egy válási hercehurcára, és egyáltalán nem fontos számára, hogy kimondja a bíróság a válás tényét. Azt is jelezte, hogy normális a kapcsolata Sarka Katával, de már csak a gyermekeik kötik össze a feleségével.Már Hajdú Péternek és Sarka Katának sem fontos, hogy elváljanak

A Ripost most arról írt, hogy meglepő módon Sarka Kata is hasonlóan érez. Miközben már ő sem titkolja, hogy új párra lelt, egyáltalán nem sürgős számára a válás. Ismerőse szerint biztos, hogy beadja majd a papírokat – tavaly is ő volt az első, aki a válást kezdeményezte –, de az egészet csak formalitásnak tartja, mivel az igazán fontos kérdésekben – a vagyonról és a gyerekekről – peren kívül is meg tudnak egyezni.

Kata kicsit csalódott volt, hogy fölöslegesen tette ki magát a sajtó érdeklődésének, de tulajdonképpen nem bánja, hogy megint lefújták a bontóperüket

- árulta el az üzletasszony ismerőse, aki hozzátette: a gyerekek miatt szerencsére nincs köztük konfliktus, Péter akkor találkozhat a kicsikkel, amikor csak szeretne. Mivel egyikük sem tervez újabb házasságot vagy gyerekvállalást, semmi sincs, ami sürgesse őket.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
valahogy így vagyok én is ezzel, de engem nem is érdekel! =))
Eladott Ország
"Már Hajdú Péternek és Sarka Katának sem fontos, hogy elváljanak". Ha nem fontos, akkor nem is kell róla írni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.