Klubbeli ellentétek miatt esett neki edzőtársának Shane Tusup a debreceni országos bajnokságon. Tusup még azt is a fejéhez vágta edzőtársának, hogy ha még egyszer ilyet csinál, "megöli".

Klubbeli ellentétek miatt ragadtatta el magát a debreceni országos bajnokságon Shane Tusup, Hosszú Katinka férje – olvasható a Bors cikkében

A lap szerint Tusup azért Kezdte lökdösni Darren Ward edzőtársát, mert az Iron Aquatics csapatának férfi váltója nem tudott elindulni a számon, ezért pedig Wardot tette felelőssé Tusup.

A két edzőt Verrasztó Dávid Eb-győztes úszó választotta szét.

A Blikknek Tóth Fanni, az Iron Aquatics sajtósa elmondta, a klub belügye volt a konfliktust kiváltó ok, de már tisztázták a dolgokat. 

Tusupnak nem ez volt az első ilyen esete a lap szerint: a "2016-os windsori rövid pályás vb-n az olimpiai bajnok korábbi úszóval, Kovács Ágnessel (35) ordibált minősíthetetlen stílusban. Ugyanezen az eseményen az akkori szövetségi kapitánynak, Hargitay Andrásnak (61) azt mondta, ő egy senki a szemében. A tavalyelőtti netanyai rövid pályás Eb-n Törös Károly (73) edzővel keveredett szóváltásba."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hiába no jó matyaros tempóban a különbet faragjuk!
A Kovács féle történet felemlítése ékes bizonyítéka, hogy mocskolódásról van szó. Ágika nagy ívben tette arra, hogy a versenyzőknek mire van szüksége, csak azon igyekezett, hogy megszolgálja az utazást! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.