Pokorny Lia életébe beköszöntött a szerelem! A színésznő új kedvesét, Gábort is elhívta legújabb darabja, Az eastwicki boszorkányok premierjére.

A Játékszínben a premier­ utáni partin Pokorny már nem fogta vissza magát, mindenki előtt odabújt a férfihoz, majd az este végén közösen távoztak.

A hír igaz, Lia és Gábor együtt van, ám még nagyon friss a dolog. Kialakulóban van a szerelem, ezért többet nem szeretnénk róla mondani

– nyilatkozta a színésznő m­enedzsere, Ferenczi Orsolya.

Új szerelmet talált Pokorny Lia

A Blikk információja szerint a pár közös munka révén ismerkedett meg, s hamar tudni lehetett, hogy viszonyuk túlmutat a munkakapcsolaton.

Az egyik gasztrocsatornánál ismerték meg egymást, Gábor ugyanis producerként dolgozik, míg Lia vendégként bukkant fel többször is a csatornánál. Néhány hónapja randiznak.

Pokorny a darab premierjén is sejtelmesen fogalmazott már azt illetően, hogy van-e valaki az életében. Elmondása szerint megbékélt már a magánnyal, ám vágyott egy újabb szerelemre, amely most megadatott neki.

Már nem tudnám, és nem is vágyom arra, hogy totálisan alárendeljem magam egy férfinak

– magyarázta a színésznő, aki a most bemutatott színdarabban egy olyan nőt alakít, akit teljesen megbolondít a szerelem.

Én egyedül is remekül megvagyok. Első lépésként fontos, hogy elfogadjuk a magányt, mert csak azután lehet békében élni egy társsal. Én nagyon szeretek egyedül is lenni. Ez nem azt jelenti, hogy erre vágyom, de jól megvagyok magammal

– mondta a fogadáson Pokorny Lia, majd párjával együtt távozott.

Pokorny ritkán beszél fiáról, Mihályról, akinek az édesapja a színész Csányi Sándor. Tavaly egy interjúban elárulta, nem viseli könnyen, hogy egyetlen gyermeke már kamaszodik, s próbálja feszegetni a határokat, ám nagyon jó viszonyt ápolnak.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.