Amikor jó időben vagy jó helyen, azt gondolod, a sors akarta, hogy így összejöjjön. Nézd meg az itt leírt történeteket: mi mással lehet ezeket magyarázni, mint a sorssal? Mindegyik megtörtént eset! Neked volt már hasonlóban részed?

Forrás: szinesvilag.com
Feltöltő: agibetter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@agibetter: miből gondolod, h a nagy Univerzumban van egy könyv 7 milliárd névvel és ott mindenkinek írva van a sorsa? Ami az iditóták sorsnak neveznek az csak a véletlenek egyszerű összjátéka... a káoszban próbáltok rendet, rendszerező elvet keresni... ép ésszel nem tenné ezt senki...
agibetter
@Equus: nem gondolok ilyesmit, de ha gondolnék is, elvitatkozhatnánk napestig, mert neked is annyi bizonyítékod van a te teóriádra, mint nekem az enyémre :D
RonaGyuri
@agibetter: nagyon valószínű, sőt tartok tőle!
Nessy
Van,amikor az ember orbitális szamárságot csinál, sokkal egyszerübb a Sorsot okolni, mint saját magunkat.
Equus
@agibetter: 16.10 volt idő, mikor a villámcsapást isten büntetésének tartották. Lehet, h az is, de akkor miért van villámhárító a templomtornyokon, ami mégis istennek az ő háza?
Lehet, h a Moira, hogy Klóthó fonja, Lakheszisz eregeti és Atroposz elvágja az élet fonalát; és a Párkák okossága mégis igaz lenne? Ők most éppen hol laknak? Az Olymposon, a stadionok árkában, Styxen innen vagy túl? Vajon mit gondol róluk a krumplibogár, amikor a permetező repülőgép áthúz a feje fölött?
agibetter
@Equus: Én is abszolút abban hiszek, hogy mindenki saját maga szerencséjének a kovácsa, elég töketlenség mást okolni, ha valamit elszúrunk. De azon gondolkodtam, végülis mindegy, ki hogyan nevezi az efféle érdekes dolgokat. A lényeg, hogy talán változást hoznak az ember életébe. Lehet, hogy pl a cikkben szereplő első történet mesélője átgondolta, milyen sokat tehet más emberekért egy kis aprósággal is és komolyabban elkezdett jótékonykodni. Vagy ismerünk sztorit olyan emberről, aki lekéste az egyik 2001. szeptember 11-i járatot. Lehet, hogy utána átértékelte az életét és normális mederbe terelte. Aztán hogy ők ezt most Istennek, sorsnak vagy véletlennek nevezik, a végeredmény szempontjából teljesen mindegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.