Egy budai étterem kerthelyiségében romantikázott a színész és Éva, folyamatosan csókolóztak, izzott köztük a levegő. – írja a Bors.

Mint két szerelmes tinédzser, úgy ölelkezett és csókolózott barátnőjével egy vendéglő nyílt teraszán Stohl András. A színészt és ifjú barátnőjét, Évát a lap kollégái vették észre és tettek közzé róluk fotókat.

A lap arról ír, hogy a 30 év körüli, feltűnően csinos Éva egy pesti színház büfése volt, ahol Stohl is játszott, így ismerkedtek meg és lobbantak szerelemre. A lány azóta már nem dolgozik a teátrumnál, ahol egyébként olyan ügyesen sikerült titkolni kapcsolatukat, hogy még az ott dolgozók sem vették észre, hogy alakul köztük valami.

Stohl és Éva kapcsolatára már december elején fény derült, de eddig senki sem tudott biztosat a lány kilétéről. A színész ötvenévesen kezdett új életet Évával, aki miatt Ancsikát és két közös gyereküket hagyta el. Ancsika és Stohl nyolc évig alkotott egy párt.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha rosszmájú akarnák lenni nem a Buci, hanem a csaj szedte fel a krapekot, és egy idő múlva csupán egy trófea lesz a csaj szobájának falán)))))))))
Mindenesetre a Buci egy szarházi csupán szórja a gyerekeit a világba, felelősséget nem tanúsít irányukba!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@cirip: Egy színházi büfében dolgozó kislány esetében pont fordítottak a szerepek: a leányzó vadászik az érettbb vadászra! Az esetek nagy többségében be is gyűjtik a trófeát, amik aztán jól mutatnak majd a szoba falán!
cirip
@silber13: Tudom, milyen a színház... :) A "Kőnnyű Katát táncba vinni, ha maga is akarja."..mondás éppen buckóra vonatkozik ez esetben :) Kikezdtek vele, nem mondott nemet,...imponált neki is a dolog. :)
papa.49
@cirip: Jól látod végül is a Bucinak imponált, hogy egy hozzá képest ,,fruska,, ráhajtott, hű de jól esett az egójának...
csa-csa
az összes ilyen idióta férfi nem gondol bele, majd jön egy harmadik, negyedik, nekik is csinál 1-2 gyereket, és csak fizeti a gyerektartást (ha fizeti) ki tudja hány felé! mire jó ez! egyrészt nem marad pénze, másrészt minden családnál csak felfordulást, fájdalmat okoznak.
cirip
@Horizont: Az ilyen nőket nem biztos, hogy nagyon érdekli, mi lesz,...Van még ideje, majd jön egy újabb!...Talán ő sem úgy képzeli, hogy 20 év múlva egy öreg pasas mellett fog koplalni , még fiatalon. Épp ezért szemétség szétdúlni egy családot. Na persze, megint oda érkeztünk, hogy kettőn áll a vásár. Buci ez nélkül sem biztos, hogy Franciska mellett öregedett volna meg.
moareka
Lehet akármilyen jó szinész, én már akkor egy gerinctelen senkinek tartottam, aki a nejére akarta a balesetét rálőcsölni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.