A színész-énekesnő egy tévéműsorban mesélte el a nyilvánosság előtt, hogy vége a második házasságának is.

Hét év házasság után újból egyedülálló anyuka lett Malek Andrea. A meglepő hírrel maga az énekesnő rukkolt elő, amikor a Ridikül című tévéműsorban az apa- gyermek kapcsolatról beszélgetett Dióssy Klárival, ahova három férfi mellé ült be meglepetésvendégként.

A háromgyerekes édesanyának első házasságából két nagy fia, a másodikból egy kislánya született.

Andi a műsor egy pontján hirtelen elakadt, és kissé elszomorodva azt mondta.

„… ö… A két fiú édesapjától elváltam, és most a kislányom édesapjától is elváltam. Elváltunk, és ez nem könnyíti meg a helyzetet. Kicsit olyan, mintha a Ne nevess korán! társasjátékot játszottuk volna, én pedig most megint visszakerülök a starthoz, és várom, hogy dobjak egy hatost, és kijöhessek megint a kis piros bábummal. De lehet, hogy egy másik színt kéne választani. Sőt azt hiszem, hogy ez a helyzet...”

Malek Andrea 17 éve vált el először. Ausztriában nevelte fiait, ott szeretett bele kollégájába, Walter Lochmann osztrák karmester-zeneszerzőbe, aki a második férje lett. 2010-ben született tündéri kislányuk, Léna Sophie, akit Lencsinek becéznek – írja a Bors. A lap megkereste az énekesnőt, aki azt mondta, már fél éve túl van a váláson, és nem szeretne róla többet mondani. Jól van, dolgozik, hamarosan Amerikai turnéra indul a zongoristájával.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
Szomorúan olvas az ember ilyent. A Propeller is átmegy szemétbulvárba?! Eddig nagyjából normális lap volt. Már csak az hiányzik, hogy a Ripost, a 888.hu, vagy a Pesti Srácok stb. szemétbulvár lapok híreit idézze!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.