Szerelmével készül élete első színházi főszerepére Weisz Fanni.

A darabból kiderül, hogy Fanni, aki nem hall és Péter, aki viszont igen, hogyan találkoztak először, milyen volt az első randevú, a bemutatkozás a családnak, barátoknak. A Szavak című egyfelvonásos darab nem egy hétköznapi szerelem története. - írja a Bors.

Nagyon kíváncsi gyermeke hangjára Weisz Fanni

(Fotó: Weisz Fanni/Facebook)

„Szeretjük egymást, együtt élünk már negyedik éve. A szerelmünkről szól, az esélyegyenlőségről, hogy ho­gyan érti meg egymást a halló és a siket. Működik ez vagy sem? Érdekes a kommunikáció a halló és a siket között.”

- mondta Fanni a Borsnak jeltolmács segítségével. A modell régebben át­esett egy olyan műtéten, aminek hatására könnyebben menne a beszéd. 

„Ez az implantátum segít nekem hallani, de nem használom a készüléket. Ha lesz közös gyermekünk, akkor majd igen, mert szeretném hallani a gyermekem hangját, kommunikálni vele. A barátaim között, ahol ismernek, meg merek szólalni. Ők nem idegenek, elfogadják a hangomat, megszokták. Nincs bennem más félelem, csak a beszédtől. A darabban is lesz hangom, egy pici szöveg. Lesz mikrofon, mégis félek. Ez a leg­ijesztőbb ebben a történetben. Ki tudom jól mondani? Elcsuklik a hangom? Június 9-én a premieren meghallják a Játékszínben.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.