A Mokka vendége volt a Sugarloaf egykori énekesnője, Dér Heni, aki kockás hasával is elbüszkélkedett. Szándéktalanul ugyan, de sikerült ezzel megbántani az anyukákat is.

Heni először arról beszélt, hogy minden nőnek úgy kell elfogadni magát, ahogy van. Istenes László egyből reagált, szerinte könnyen mondja az énekesnő, hogy nincs rajta semmi súlyfelesleg: gyerekek és munka mellett sok nőnek nincs ideje arra, hogy edzeni tudjon a tökéletes alakért.

"Mindig arra van időnk, amire akarjuk, hogy időnk legyen!

- zárta rövidre Heni.

Nem is kellett sok, az anyukák körében hamar elterjedt az énekesnő mondata, most ezen háborog a fél Facebook.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Áááááááááááááá! Nem értitek?! Azt mondta, amire a MÉDIA vevő...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Veleda
Nagy arc volt reggel a Mokkában, tudtam volna egy légycsapóval lecsapni. Javasolta, hogy este 8 után, ha nincs kedvünk az edzőterembe menni, csináljuk meg a gyakorlatokat a kertben.
Ja, pont erre vágynak a mai gyermekes anyák, hülye p.
Mobil123
@Veleda: pláne ha mellette még 8 órában dolgoznak egy pl gyárban szalag mellett vagy kereskedelemben, vendéglátásban de egy könyvelőt sem kell irigyelni. Ezt a nőt meg tényleg rádióban kell hallgatni. (Azt le lehet kapcsolni)
papa.49
Ez megint a régi história ,,tanácsot ad de kalácsot nem ad,, AKKOR MEG TARTSA MEG MAGÁNAK!!!
r2d2
Áááááááááááááá! Nem értitek?! Azt mondta, amire a MÉDIA vevő...
Nessy
Aztán akinek nincs kertje? Aki dolgozik, az este 8 után, mikor a csemetét végre ágyba dugja, elaltatja, kezd neki a csendesebb házimunkának, ha pl. kis lakásban élnek! Jó, ő lehet hogy így él, de nem kellene ilyen szamárságot mondania. Pláne nem a mai világban, amikor nagyon sok munkahelyen a munkaidőnek csak kezdete van.
Viszont az is igaz, hogy ma a "celebek" a menők. Kit érdekel egy fáradt családanya problémája, pláne ha még kockahasa sincs!
human
Nem akarok igazságtalanul ítélkezni ezért írja már meg valaki, hogy Heninek hány gyereke van? Ez a lényeges tény kimaradt a cikkből. Pedig nem hiszem, hogy 20 évre lenne titkosítva az adat.
namihami
Biztos, a kicsi gyerekeivel karján rohan reggel a bölcsibe, oviba. Aztán némi zsákolás és ládaemelgetés a munkahelyén. Meló után két szatyorral és a gyerekekkel haza. Ott főzés, takarítás, mosás és foglalkozás a kicsikkel. Jelzett tevékenységek alkalmasak leginkább a kockás has formálására. És miután bedől a hitvesibe, még a comb- és farizom erősítése céljából jöhet egy kis entyem-pentyem.
Na , ez az élet hozza ki egy nőből a testépítés optimális kivitelezését..
Az anyja pi...ját az ilyen unatkozó, valaki matracának kitartott unatkozó ribancnak. Kellene csak a dolgozó , DOLGOZÓ nő életét élnie. Szerencséje volt, hogy ezt hasonló nők társaságában mesélte el. Nem részletezném, hogy a fenti társaságon kivül milyen finom kifejezésekkel illetné a többi nő.
Veleda
Arról nem szól a fáma, hogy ki fizeti az edzőterem bérletet? ami kb 100 ezer havonta, ha valaki naponta jár, mint ahogyan azt Dér Heni teszi. Amúgy rohadtul kiakasztott ez a nő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.