Olyannyira, hogy nem is mutatkozik vele.

Gyanús volt, hogy valami nem stimmel Kim Kardashian és férje, a rapper Kanye West között: Kim egyedül jelent meg a Met Gálán és zavartan magyarázkodott, hogy Kanye miért is nem kísérte el. Most kiderült az igazság.

A rapper teljesen kiborult, hogy retusálatlan fotók jelentek meg felesége  fenekéről a múlt héten, amikor Kim Mexikóban nyaralt a barátnőivel. Ekkor lepleződött le: Kim hatalmas feneke is csak annyira formás (egy kicsit) és narancsbőrös (nagyon), mint az átlagos földi halandóé.

Ilyen az igaz szerelem: Kim Kardashian férje szégyelli a felesége fenekét

Mint kiderült, Kanye úgy érzi, ő csinált divatikont a feleségéből, így közös imázsuk értéke is jócskán esett az emberek szemében. Úgy tűnik, egész egyszerűen szégyelli Kimet – vagy csak azt, hogy korábban ilyen fenekű nőhöz írta Perfect bitch (tökéletes rib.nc) című számát? Akárhogy is, igaz szerelemnek tűnik az övék.

(Daily Mail)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Kim hatalmas feneke is csak annyira formás (egy kicsit) és narancsbőrös (nagyon), mint az átlagos földi halandóé.""

Vénségemre már nem követem olyan szoros figyelemmel a nők fenekét, de REMÉLEM, hogy ez a borzalmas PICSA nem mondható átlagos földi halandó méretnek. Ha tévednék, akkor különösen boldoggá tesz az a tudat, hogy érdeklődésem a női nem fenti és egyéb testrészei iránt, már csak korom miatt is, de csökkenőben van. Egy ilyen picsa, mint fogamzásgátló, tökéletesen betölti szerepét. Aki csak látja, elveszti egy időre érdeklődését a fenti testrész és kapcsolódó részei használata irányában.
karma1
@namihami: Hat tudod, 63 eves vagyok, de egy percre sem cserelnek ezzel az abnormalis feneku csajjal, narancsborom meg tevedesbol sincs. Ez a csaj feleannyi idos, mint en, es hat a ket strandos kepen egyszeruen borzalmas az "igazi" latvany!
kanye west pedig egy picit el van tevedve, (de nagyon), mert nem csinalt o semmit se a felesegebol, - o, kanye meg a lathataron sem volt, amikor kim mar elvalt az elso ferjetol, aki - szerintem - kim penzeert vette el ot, aztan amikor rajott, hogy na'ne hozomany, akkor szepen gyorsan el is valtak. Akkor mar reges regen futott a kardashian reality show, amikor a rapper feltunt az eleteben.
En viszont kanye helyeben igencsak a nejemet vontam volna erosen felelossegre, hogy mit enged meg maganak 2 gyerekkel a batyuban, es kim esetleg napszemuvegben jelenhetett volna meg a galan. Hulye vagy fiam, ebbol is latszik, hogy nem te fedezted fel kimet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.