Még mindig töretlenül vezeti a reggeli műsorok népszerűséglistáját a Mokka a TV2-n, ami piacvezető a teljes lakosság körében.

A vetélytárs csatornán húsvét hétfőn debütált Reggeli magazin első adását leszámítva minden nap jelentősen nézettebb volt a Mokka – derítette ki a Nielsen Közönségmérés.

A Mokkával ébred a tévénézők nagy többsége

A legnagyobb különbség a két műsor eddigi nézettségi versenyében április 24-én mutatkozott, amikor a TV2 Mokkának 20,1 százalékos közönségaránya volt, míg a konkurencia műsorának csupán 3,2 százalékos.

Az RTL Reggeli indulása óta átlagosan körülbelül 33 ezer nézőt ültet naponta a képernyők elé, míg a TV2 Mokka című műsora közel a dupláját, több mint 62 ezret.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A mokka nézhetetlen - Istenestől kiráz a hideg ha meglátom. Sokat vártam az rtl-től, de nagyot csalódtam. Így egyiket se nézem.
Eladott Ország
Amikor a TV-2 közpénzből kóstolgatott ribancja vezette a mokkát akkor sem arra ébredtem, hanem a kávéra. Demcsák szülei idegenforgalmi beruházással összefüggésben pályáztak állami támogatásra (több százmillió forintról van szó), és kellett egy fideszes "támogató", aki segít a pályázat kedvező fogadtatásában. A szülők ugyanis régi komcsik, az apuka a Kádár-rendszerben diplomataként tevékenykedett. Így lett "szerelmes" Zsuzsika Janiba... És mit ad Isten, nyert is a pályázat. Így működnek a dolgok kis hazánkban, függetlenül attól, hogy vörös vagy narancsuralom van. Így megy ez a fideszes "pinaalapú" társadalomban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.