Instagramon jelentette rajongóinak a szomorú hírt Király Viktor: lesérült sportolás közben.

Az énekes valószínűleg kosarazott, végül gipszben vitték el a mentősök. 

"Hát nem így terveztem a szombati napomat... már be vagyok gipszelve, sajnálom mindenkitől, hogy nem tudok ott lenni a hétvégi koncerteken!"

- írta a képhez.

(Blikk)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ez a meztelen csiga meg ki a faszom? És mitől énekes?
Cefi
Ez a meztelen csiga meg ki a faszom? És mitől énekes?
volvós
@Cefi: ...egy beképzelt [email protected] kérte meg rá, hogy " kosarazzon "
maradjon csak a szájtátogatásnál play-back ben
emerencia
@Szeparepa2: Nem lehet tudni, hogy mennyire súlyos de ő legalább számíthat némi kíméletre. Pár éve hasonló baleset ért de egyáltalán nem volt kedvem mosolyogni. Kocsival vitt el valaki a kórház kapujáig, onnan gyalog mentem a sürgősségire kínok között. Egy fehér köpenyestől kérdeztem meg, hogy merre kell menni. Megmutatta az útirányt de láthatóan nem hatotta meg az állapotom. Vártam kb. egy órácskát (szerencsém volt) majd a doki elküldött röntgenre. A röntgen az emeleten van, lifttel fel lehet menni de odáig is el kellett jutnom egy hosszú folyosón egyedül és vissza. Ott is várnom kellett. Már elég pocsékul nézhettem ki mert egy fiatal pár megkérdezte segíthet-e de nem tudtak semmit tenni. Itt is kivártam a soromat és visszavánszorogtam a földszinti orvoshoz. Törés, gipsz trombózis elleni injekció, majd megkérdeztem, hogy mikor visz haza a betegszállító. 10 óra múlva. Addig várjon a folyosón vagy hívjon egy hozzátartozót aki elviszi. Akkor már csak keveset kellett várnom mert a hozzátartozóm kocsija éppen szervizben volt. Mikor visszamentem a megadott időpontban kiderült, hogy elfelejtették közölni, hogy hova menjek. (Nemcsak én jártam így.) Átküldtek egy másik épületbe gyalog, fekvőgipszben. Csoda-e, hogy a sima bokatörésem végül négy és fél hónap táppénzzel járt?
namihami
Ezt a marharépát baleset érte, személy szerint sajnálom.
Viszont a közönségnek legalább annyi szerencse jutott, hogy nem kell őt hallgatnia. Igaz, fizet érte, de mi is fizetjük Nagyságos Jótevő Alsó- és Felső Felcsúti Orbán Győzőnk (Vuktorunk) produkcióját, pedig mi nem is önként fizetnénk érte.
Ergo: megint mások járnak jól.
keresztapa
Halálhíre érdekesebb lenne, sajnos ez nem az!
Maszlag
Helyszinen gipszelték,a rács mögött!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.