A műsorvezető elfogadta a SOS Gyermekfalu meghívását, így hamarosan beköltözik egy olyan családba, ahol nevelőszülők gondoskodnak a kicsikről.

Balázs így a saját bőrén is megtapasztalhatja, milyen körülmények között nevelkednek azok a gyerekek, akik számára nem volt mindig természetes az otthon melege, a családi béke – írja a borsonline.hu.

Két napot töltök majd egy olyan családnál, ahol – első információim szerint – anya és lánya neveli a gyerekeket. Nem tudok még a családról semmi pontosat, több gyermek lesz, úgy gondolom. Gyakorló apa vagyok, a fiaimmal is rengeteget játszunk, beszélgetünk, társasozunk, és biztos vagyok benne, hogy ezekkel a gyerekekkel is jól ki fogok jönni. A kicsik őszinték, és azonnal befogadják azt, akiről érzik, hogy jó szándékkal közeledik feléjük.

Nekem nem a nevelés lesz a feladatom, hiszen remek nevelőszülők vannak ott, akiknek ez a hivatása. Az én küldetésem ott kezdődik, amikor majd két nap után kiteszem a lábam abból a házból, ahová befogadnak, hogy minél több embernek elmesélhessem azt, amit tapasztaltam, hogy Magyarországon hogyan élnek ezek a különleges családok, és milyen emberfeletti munkát végeznek a nevelőszülők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.