Talán nem meglepő, hogy a testvérpár dallal köszöntötte az anyukájukat Anyák Napja alkalmából, de a szöveges üzenet sem maradt el.

Drága édesanyám! Köszönjük az életet neked!köszönjük a hitet, a törődést, és a mérhetetlen szeretetet amit kapunk tőled! Boldog Anyák Napját! Minden anyának , nagymamának!

– írta Gabi Instagramjára a videóhoz, ahol épp Verával tartanak hazafelé egy közös hétvége után, amit a Balaton közelében lévő Monoszlón töltöttek.

Nagyon boldog Anyák Napját minden Édesanyának, Anyának, Pótmamának, Nevelőanyának, Dadusnak, aki szeret és akit szeretnek. Anyucikánk! Nagyon szeretünk

- írta a saját oldalán Vera is.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nem szeretem ezeket a cikkeket, ahol az ismert, neves emberek anyák napi köszöntését "hirdetik." Ez a nap, de inkább úgy gondolom, az év 365 napja szól az igazi bensőséges anya-gyerek kapcsolatról! Minden anyának a saját gyermekének mosolya, simogatása, ölelése, napi "hogy vagy anyu" telefon hívása, kedves szavai jelentik az örömöt. A folyamatos kölcsönös ráfigyelés, gondoskodás és szeretet. Ez alapozza meg az egész életünket, s ebben az elanyagiasodott világunkban még nagyobb szükségünk van rá! Pénzben nem mérhető gazdagságot hordoz a bensőséges anya-gyermek kapcsolat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.