Sarka Kata a legritkább esetben mutatkozik szemüvegben – igaz, állítólag nem a saját hiúsága, hanem amiatt, mert a gyerekei sem igazán szeretik így.

Hajdú Péter exnejét legutóbb csak akkor láthattunk szemüvegben, amikor a Miss World Hungary jelöltjeit zsűrizte, amihez elkerülhetetlen volt az éleslátás.

Hét évesen azonban még lelkesebben hordta, és egész aranyos volt vele – ahogy azt most egy Instagramra posztolt képpel bizonyította.

Ilyen cuki szemüveges kislány volt Sarka Kata

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A sarka pénzéhes ribancként született meg. Az is lett, egész életére. Oszt'jónapot.
Cefi
A sarka pénzéhes ribancként született meg. Az is lett, egész életére. Oszt'jónapot.
SystemError
Na tessék, így lesz ribanc egy ilyen kislányból a komplexusai miatt. Elég csehszlovák feje volt
Eladott Ország
Várjuk a következő fotót Pomádé király új munkaruhájában.
Eladott Ország
"Nincs kérdés, mert tudjuk, hogy az igazi tehetség mindig utat tör magának. Mielőtt törni­ zúzni kezdtem volna, hogy de mégis ki a jóisten az a Sarka Kata, megpróbáltam megnyugodni (nem mintha érteném, hogy ki az a Rogán Cecília): világos, hogy az ilyen helyekre nem feltétlenül Hegedüs Naposcsibetermesztő Zsuzsa, vagy Schmidt Matolcsyrokonlelke Mária kaliberű fehérnépeket érdemes beejtőernyőzni. Az sem szorul bizonyításra, hogy Hajdú Péter a bulvár Rogán Antalja és Rogán a politika Hajdú Pétere (vagyis mindketten a legirritálóbb kreatúrának járó cím potenciális tulajdonosai egy brutálerős mezőnyben), tehát épp ideje volt, hogy Cecikét bevegyék a showbizniszbe. De. Azért az a magasságos úristen lenézhetne már erre az országra, mielőtt a szépségipart is államosítanák ezek a díszpéldányok. Azt értem, hogy Sarka Kata és irritáló férje abból az erőlködésből élnek hosszú évek óta, hogy bármiről ők jussanak a tudományos­fantasztikus bulvármédia csinálóinak figyelmébe. Azt is elviselem, hogy Sarka Kata mára önálló márkává küzdötte fel magát (bármit is jelentsen ez), aki egyszerre kifakadt implantátumokkal felszerelt modell, Budapest egykori legszebb lánya, a Miss Universe Hungary hajdani első udvarhölgye, kétes, vagy egyáltalán semmilyen végzettségű üzletasszony, szerető anya, jó feleség, fitnesszguru, celeb és közszereplő és minden, amit akartok. Mégse mehet fejőnőnek vagy gyári szalagmunkásnak, esetleg önkénteskedni valamely karitatív szervezetnél. A hugyosra, zsírosra gazdagodott főállású taplók feleségei ilyen mindenhez értő reneszánsz asszonyok. Ez van, amikor a felkapaszkodott semmihez nem értők találnak egy gazdaállatot, aminek a vérét lehet szívni. Szakértelem nem szükséges semmihez, a kapcsolati tőke mindent elintéz. Ezeket a büdös életben nem lehet már levakarni sehonnan. Addig ültek, gondolkodtak, amíg rá nem jöttek, mekkora üzlet a szépségipar, most majd jól pártkézbe veszik, nehogy maradjon még talpalatnyi, szabad levegővételre alkalmas terület, ahova az enyves...
Eladott Ország
folytatás ma, 17:20 ... mellső végtagjuk még nem tette be a lábát. Ha Rogán mangalicákat szerelne, akkor Szeszill disznótápot forgalmazna és elmesélné, hogy saját erejéből boldogult és azért áll stabilan mind a két szép lábán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.