Most húsz éve hunyt el az ország első és egyik legnépszerűbb bemondónője, Takács Marika. Hiába volt azonban meghatározó tagja a Magyar Televíziónak, a köztévé semmilyen formában nem emlékezett meg az évfordulóról. Többek mellett Gálvölgyi János is a rosszallását fejezte ki az ügy miatt.

A „kitűnő, ragyogó” hírműsoraik mellett talán megérdemelne egy emlékműsort az az ember, aki, ha nem lett volna, a mai napig sem kapcsolnák be a tévét az emberek. Pláne a köztévét. Disznóság, és felháborítónak tartom, hogy nem emlékeznek meg róla.

De nemcsak róla, ha­nem az élőkről sem be­szélnek. Szerintem azt sem tudják már, ki volt. Bele kell törődni, ez az élet rendje. Az emberek elfelejtik a legendákat

- mondta a színész a Borsnak, akiknek az üggyel kapcsolatos megkeresésére az MTVA szűkszavú választ adott.

Takács Marika a közmédia legendás bemondója volt, kollégáink megemlékeznek róla. Külön emlékműsort a közmédia azonban most nem tervezett a halálának évfordulójára.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A mai köztévé ne emlékezzen Takács Marikára, mert az súlyosan kegyeletsértő lenne. Nem állnak ők azon a szinten, hogy ezt megtehetnék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@picike1: azért voltak a mai "uralkodó osztálytársaknál"fényévnyire értéket-szakértelmet,de még több tehetséget,rátermettséget stb érvényre juttató és mégis szerény kortársaink.
A MA MAGYAR KÖZ TV-NEK NEVEZETT VALAMIBEN EGYMÁST FIZETIK ,SZTÁROLJÁK-EZ A LEGOLCSÓBB-ki is kellene hajítani a lomtalanításkor a készüléket,ha nem tudnánk megfizetni a z informatív és tartalmat is közvetítő külhoni csatornákat,Ja hogy ahoz más népek nyelvét is érteni kellene...ez már liberális cselekmény
Isten nyugosztalja TAKÁCS MARIKÁT-SZÉP IS VOLT OKOS IS-KORÁN ELMENT...SZÍVESEN EMLÉKEZHETÜNK RÁ NAGY TISZTELETTEL!
picike1
@bakegya: csak az nem hal meg igazán akiről megemlékeznek
picike1
@bakegya: sokat sokszor hallgattam t én is Nyugodjék békében!
kukac50
Elvan a Fidesz TV foglalva önmaga hazugságaival, Ők nem emlékeznek, csak agymosással hazugsággal foglalkoznak!
simmering73
@justhpeter: Üstökénél ragadtad meg a lényeget. Ez a mocskos szenny katyvasz még jelenteni sem tudna annak, amit ők képviseltek akkor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.