Egy év börtönbüntetést szabott ki a bíróság Cicciolinára első fokon, mert a volt pornósztár biztosítási csalásba keveredett.

Biztosítás csalás miatt egy év börtönre ítélte az olasz bíróság Staller Ilonát, azaz Cicciolinát, mert egy állítólagos kutyaharapás miatt akart jogtalanul pénzt kicsikarni egy biztosítótól – olvasható a Blikk cikkében.

Staller még 2011-ben jelentette be a vád szerint, hogy egy kutya megtámadta és megharapta a kisujját, emiatt akkor állítólag el is látták, ám az egykori pornósztár hónapokkal később egy orvosi aláírással rendelkező papírt nyújtott be a Victoria biztosítótársaságnak, hogy a harapás miatt három hónapi munkaképtelen volt. 

A biztosítónak az lett gyanús, hogy Cicciolina nem emlékezett arra, milyen é mekkora kutya harapta meg, aztán hamar kiderítették, hogy az az orvos, aki aláírta a papírokat, nem is tagja az olasz orvosi kamarának. 

Cicciolina ártatlannak vallotta magát a bíróságon, de ez nem hatotta meg a taláros testületet, első fokon ugyanis egy évre ítélték. Másodfokon még enyhíthetnek vagy súlyosbíthatnak a büntetésén.

Cicciolina Facebook-oldalán így írt: „Szó szerint sokkolt a bíró ítélete! Ártatlan vagyok."

A Blikk kereste Staller Ilonát, de ő kikapcsolta a telefonját.

(Címlapi kép: Instagram/Cicciolina offical)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Ha dugás közben harapja meg a kutya, akkor az munkahelyi baleset?
Szókrakész
"ám az egykori pornósztár hónapokkal később egy orvosi aláírással rendelkező papírt nyújtott be a Victoria biztosítótársaságnak, hogy a harapás miatt három hónapi munkaképtelen volt. "

3 hónapig nem tudott beujjazni magának?
Bár hülye vagyok.
A kisujja sérült, neki meg kéménycsöve van.
Ahhoz már kezes-lábas kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.