Még hátra van néhány versenyző a szavazásig, de a Magyarországot képviselő Pápai Joci már sorra került az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjében.

A pontszámok felét a zsűri, felét a közönség szavazati adják majd, és remélhetőleg Jocit is láthatjuk a szombati döntőben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a helység kalapácsa
A magyarok nem cigányok.
A cigányok mindenhol cigányok - népektől függetlenül.
Egy cigány(!) megmondta a frankót: Magyarországon 700 év(!) alatt nem tudtak integrálódni - ami azt jelenti, hogy nem is fognak.
Véletlenül láttam (megbotlottam és véletlenül láttam) egy amerikai valóságsóból néhány részletet a cigányokról. Ugyanolyan gyökerek ott is, mint itt, vagy az egész kibebaszott világon bárhol.
Q-va sok pénzbe kerülnek Magyarországnak a cigányok:
Nem dolgoznak, nem adóznak, ellenben felveszik a Q nagy segélyeket. és lopnak - vagyis másoktól vesznek el,megkárosítva őket, plusz, fenn kell tartani a sok börtön férőhelyet.miattuk.
És most kicsit sem voltam antiszemita, csak leírtam a tényeket.

Szóval, az én olvasatomban, Magyarországot és engem egy cigány ne képviseljen soha sehol semmilyen formában, mert totál nem vagyunk egy hullámhosszon!!!
a helység kalapácsa
Némi magyarázatra szorulok (már mint nem én szorulok magyarázatra, hanem mások, aki azt hiszik, hogy)
Létezik cigány kultúra, de az nem a magyar kultúra szerves része.
A cigányság öntörvényű, így a kultúrájuk is az.
Hogy az adott ország kultúrája - amiben élnek - ,némi hatással van az ő kultúrájukra, attól még nem lesz az ő kultúrájuk az adott ország kultúrájának zászlóvivője, de főleg nem a meghatározó identitása.
Érted ezt?

Gondolkodj!
micfild
@a helység kalapácsa: én értem.
azért értem mert tinilány koromban láttam egy előadást.. európai cigányok tánc és zenei fesztiválja volt... mindegyik zenekar- vagy tánccsoport az adott ország népzenéjét és néptáncát mutatta be sajátjaként.
Azóta tudom hogya cigányságnak valójában nincs saját kultúrája.. csak az amit ellopott a befogadó országból azt silányitotta le a saját szintjére..
Kivéve ez alól a valódi cigány zenészek... akik viszont megtanulták és magas szinten müvelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.