Amióta Tóth Vera negyven kilótól szabadult meg a gyomor bypass műtét által, úgy érzi, a férfiak is más nőként tekintenek rá. 

Vera elmondása szerint egészen megszeppentek tőle, most már nem mernek csak úgy odamenni. 

Tóth Vera már olyan szép, hogy nem mernek odamenni hozzá a férfiak

Azt látom, hogy minél szebb egy nő, annál jobban félnek tőle a pasik. Egyre inkább érzem a férfiakban a távolságtartást. Nem tudják, hogy hogy jöjjenek oda hozzám, miként szólítsanak meg, nem tudják, hogy adják a tudtomra, hogy szépnek tartanak vagy kedvelnek, gyakran zavarba jönnek. Ezt nem csak akkor érzem, amikor valaki randira szeretne elhívni, hanem gyakran egy teljesen hétköznapi, tét nélküli szituá­cióban is. Különös ez, mivel jó eséllyel indul nálam bárki, aki ismerkedni szeretne. Nem feltétlen azért, mert be akarok pasizni, de nyitott vagyok az emberekre, az új barátokra. Bevallom őszintén, a párkapcsolat témakör most nemigen érdekel, magammal foglalkozom

– mondta a Borsnak Tóth Vera.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
"Tóth Vera már olyan szép, hogy nem mernek odamenni hozzá a férfiak" Legközelebb már azt írja róla a firkász, hogy bekeretezték és felakasztották valamelyik templomban szentképnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Szegény Tóth Vera. Ennyire szerencsétlen nem lehet valaki.
Amikor negyven kilóval több volt, nem mertek odamenni hozzá a pasik csak úgy. Most, hogy tengernyi szenvedés után sikerült magát mutatósabb helyzetbe hozni, nem mernek odamenni hozzá a pasik csak úgy.
Az éneklés mintha háttérbe szorult volna...
papa.49
Annyira ,,szép lettél Vera, hogy leszarnak a faszik,, sajna ez az igazság, és mennél jobban próbálod árulni magad annál kevesebb lesz a eredménye, ahogy látom szépen tempósan beállsz a cölöp picsák közé te is ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Clavigo
Egy bála friss lucernával merném megközelíteni,ezt a tehenet,,,,,meg valami kannás roséval... esetleg.
papa.49
@Clavigo: Azt meg neked kéne betölteni )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Na de mint a vicc mondja, 1,2,3 pohár bor, a 4. után már minek a nő ???
Pálinkás Pál
Ezeket a cikkeket valami hülye írja??? Vagy PR firkálmány mind??? Vazze...aki egyetért ezzel a címmel,annak még nem volt jó nője!!!
ittott
@Pálinkás Pál: annyira igazad van, hogy FÁJ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.