Amióta Tóth Vera negyven kilótól szabadult meg a gyomor bypass műtét által, úgy érzi, a férfiak is más nőként tekintenek rá. 

Vera elmondása szerint egészen megszeppentek tőle, most már nem mernek csak úgy odamenni. 

Tóth Vera már olyan szép, hogy nem mernek odamenni hozzá a férfiak

Azt látom, hogy minél szebb egy nő, annál jobban félnek tőle a pasik. Egyre inkább érzem a férfiakban a távolságtartást. Nem tudják, hogy hogy jöjjenek oda hozzám, miként szólítsanak meg, nem tudják, hogy adják a tudtomra, hogy szépnek tartanak vagy kedvelnek, gyakran zavarba jönnek. Ezt nem csak akkor érzem, amikor valaki randira szeretne elhívni, hanem gyakran egy teljesen hétköznapi, tét nélküli szituá­cióban is. Különös ez, mivel jó eséllyel indul nálam bárki, aki ismerkedni szeretne. Nem feltétlen azért, mert be akarok pasizni, de nyitott vagyok az emberekre, az új barátokra. Bevallom őszintén, a párkapcsolat témakör most nemigen érdekel, magammal foglalkozom

– mondta a Borsnak Tóth Vera.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
"Tóth Vera már olyan szép, hogy nem mernek odamenni hozzá a férfiak" Legközelebb már azt írja róla a firkász, hogy bekeretezték és felakasztották valamelyik templomban szentképnek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
félnek tőle a pasik...

nem félnének egy dugás erejéig, de a tartós kapcsolat az más...túl macerás a hölgy...a felesleges gondot egy fiatal bika sem szereti...
a helység kalapácsa
"Tóth Vera már olyan szép, hogy" én ezzel vitatkoznék.

Azért, mert lefogy valaki, attól nem lesz automatikusan szép.
Meg ott vannak azok a fránya belső értékek...
Aki gyakorlatilag nem csinál semmit, csak hetente egyszer-kétszer belevigyorog a kamerába, meg sznob attitűdként nyomul a magyar, de a világon sehol nem jegyzett, nem ismert celeb (cölöp... a magyar cölöpök) világában, annak milyen belső értékei vannak?

Tóth Verának nem kéne énekelnie is néha valami maradandót előadva (mert elvégre így, ezáltal robbant be a köztudatba), és nem a fogyása körüli drámával bekerülni a bulvárba?

Én nem a Tóth Vera ellenes klub alelnöke vagyok:
Sem az "Állítsuk meg Tóth Verát!" civil szervezet aktivistája.
laja70
"Tóth Vera már olyan szép, hogy nem mernek odamenni hozzá a férfiak" Legközelebb már azt írja róla a firkász, hogy bekeretezték és felakasztották valamelyik templomban szentképnek!
desiro
én is szép vagyok valahogy mégsem tolonganak a ribancok.
Pálinkás Pál
Hát nem is tudom...ezen a képen olyan 12 egytucat...szépnek nevezni enyhe túlzás!!
Eriksson
Szegény Tóth Vera. Ennyire szerencsétlen nem lehet valaki.
Amikor negyven kilóval több volt, nem mertek odamenni hozzá a pasik csak úgy. Most, hogy tengernyi szenvedés után sikerült magát mutatósabb helyzetbe hozni, nem mernek odamenni hozzá a pasik csak úgy.
Az éneklés mintha háttérbe szorult volna...
papa.49
Annyira ,,szép lettél Vera, hogy leszarnak a faszik,, sajna ez az igazság, és mennél jobban próbálod árulni magad annál kevesebb lesz a eredménye, ahogy látom szépen tempósan beállsz a cölöp picsák közé te is ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Clavigo
Egy bála friss lucernával merném megközelíteni,ezt a tehenet,,,,,meg valami kannás roséval... esetleg.
papa.49
@Clavigo: Azt meg neked kéne betölteni )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Na de mint a vicc mondja, 1,2,3 pohár bor, a 4. után már minek a nő ???
Pálinkás Pál
Ezeket a cikkeket valami hülye írja??? Vagy PR firkálmány mind??? Vazze...aki egyetért ezzel a címmel,annak még nem volt jó nője!!!
ittott
@Pálinkás Pál: annyira igazad van, hogy FÁJ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.