50 tanács a boldog élethez – érdemes végiggondolni a következő sorokat. Olyan tanácsok ezek, amelyeket hetente legalább egyszer el kellene olvasni, olyan mély, olyan tanulságos és olyan szívhez szóló útmutatások ezek. Szavak és mondatok, melyek megváltoztathatják a gondolkodásodat és az élethez való hozzáállásodat. Regina Brett, a cleevlandi Plain Delaer újságírója 45 éves korában 45 pontba szedte össze mindazt a tudást és tapasztalatot, amelyre az élet tanította meg. Ezek olyan hasznos mondatok, amelyeket jól bele kell vésnünk az agyunkba, mert sokan tanulhatunk belőle. 5 évvel később, 50 éves korában még + 5 ponttal bővítette a listát. Regina Brett kétszeresen Pulitzer-díjra jelölt amerikai újságírónő számtalan csapással küzdött meg élete során. Mindent, de mindent lejegyzetelt az életéből, ami megerősítette, ami tanulság volt számára, ami erőt adott neki, minden papírra került.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Remélhetjük, hogy 100 éves koráig él és meglesz a 100 tanács. Igaz, mire elolvassa valaki az egészet, elfelejti az első 50-et.
wagabund
ez a picha nem élt hazánkban, vagy tőlünk délre-keletre..fingja sincs, mi is az élet... nagyjából jóminőségű ételeket fogyasztott, nem vásárolt soha a legolcsóbb feliratú virsliből(sem), és télen nem szívott a barnaszénnel fűtött kazán füstjéből...volt tiszta folyóvíz a lakásában, és nem folyott ki a szar a kertjébe az emésztőgödréből, amiben aztán a kutyák szaladgáltak..

persze ez csak kiragadott példa, ...majd mások sorolják mitől is megyünk(mentünk) előbb tönkre, mint szabadna...
ila51
@wagabund: ...azt majd az 50 intő jel írja meg ...
papa.49
Ez az ötvenes a közhelyek tömkelege, szerintem se élt itt, mert akkor például, nem adott volna olyan ,,értelmes tanácsot,, hogy mindig fizess be minden számlát, mert ha elcsúszol nehezen tudod magad utolérni!!!
Való igaz, csak amikor az ország lakosságának nagyobbik fele ,,sakkozik a számlákkal,, és csak a legrégebbit tudja befizetni, ez a ,,TANÁCS ÉDESKEVESET ÉR,,!!!
Aki tanácsot ad, adjon hozzá kalácsot is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.