A showman nem nyugszik, visszaköveteli lánya, Evelin ékszereit, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal foglalt le.

Gáspár Győző otthonát áprilisban lepték el kommandósok, mert a gyanú szerint még évekkel ezelőtt közel ötvenmillió forintot vett fel egy román cég számlájáról, ám nem adózott utána.

A NAV készpénzt és több vagyontárgyat is lefoglalt a zenésztől és családtagjaitól.

Most fellebbezett, ugyanis állítása szerint a hatóság által lefoglalt ékszerek a lánya, Gáspár Evelin tulajdonát képezik, a nagymamája hagyta a lányra a családi örökséget – írja a Blikk.

Édesanyám még életében kérte meg Bea testvérét, Csillát, hogy őrizze meg az ékszereket. A mi házunkba mindig nagy tömeg volt a forgatások miatt, anyám pedig nem akarta, hogy valaki ellopja az ékszereket. Nem azért, mert hú de mennyit ér, hanem mert Evelinnek szánta.

Írt is róla egy papírt, még 2012-ben, hogy minden ékszert az unokájára hagy, és kikötötte, hogy Evelinke ezeket viselje az esküvőjén. Ott van köztük nagyanyám gyűrűje is. Az is a lányom tulajdona, a NAV pedig elvette tőle.

További panasszal élet a zenész és jogi képviselője, ugyanis az ingatlan, amelyben a Gáspár család él, szintén Evelin tulajdona, rokonai csupán szívességi lakáshasználattal élhetnek ott.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
NAV is követeli az adót, persze röhej, hogy mindenre van pénzetek, csak éppen adózni nem szerettek. Persze mi sem szeretünk, de ez kötelező MÉG NEKTEK IS GYŐZIKE!!!
nyanya001
@Eladott Ország: Elegáns budai társasház egyik álomotthona került Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter nagyobbik fiának a nevére.
A 10 éves gyermek 117 négyzetméteres ingatlan tulajdonosa, derítette ki az RTL Klub Házon kívül című műsora. Bár a vételár nem volt nyilvános, a környéket ismerő ingatlanosok szerint a XII. kerületi lakás nagyon drága. A riporter több tízmilliós becslését Lázár sem vitatta.
ocdn.eu/pulscms-transforms/1/hpGktkpTURBXy9hNjE0N2Q0MTZhZjhhOGM3OWU4ZjQ3YzRjOTU2MzIwNS5qcGeRlQLNAmwAwsM
wagabund
ez minden családban így van...a gyerek, ha jól tanul, akkor a jó bizonyítványért kap valami kedves tárgyat. ..például:rollert, bringát, maroktelefont, autót, házat, aranyat kilószám...hadd érezze a megbecsülést.
wagabund
@nyanya001: egyszerűen annyira jól tanul a gyerek, hogy nem volt mit tenni.. kénytelenek voltak egy szerény hajlékkal megajándékozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.