A showman nem nyugszik, visszaköveteli lánya, Evelin ékszereit, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal foglalt le.

Gáspár Győző otthonát áprilisban lepték el kommandósok, mert a gyanú szerint még évekkel ezelőtt közel ötvenmillió forintot vett fel egy román cég számlájáról, ám nem adózott utána.

A NAV készpénzt és több vagyontárgyat is lefoglalt a zenésztől és családtagjaitól.

Most fellebbezett, ugyanis állítása szerint a hatóság által lefoglalt ékszerek a lánya, Gáspár Evelin tulajdonát képezik, a nagymamája hagyta a lányra a családi örökséget – írja a Blikk.

Édesanyám még életében kérte meg Bea testvérét, Csillát, hogy őrizze meg az ékszereket. A mi házunkba mindig nagy tömeg volt a forgatások miatt, anyám pedig nem akarta, hogy valaki ellopja az ékszereket. Nem azért, mert hú de mennyit ér, hanem mert Evelinnek szánta.

Írt is róla egy papírt, még 2012-ben, hogy minden ékszert az unokájára hagy, és kikötötte, hogy Evelinke ezeket viselje az esküvőjén. Ott van köztük nagyanyám gyűrűje is. Az is a lányom tulajdona, a NAV pedig elvette tőle.

További panasszal élet a zenész és jogi képviselője, ugyanis az ingatlan, amelyben a Gáspár család él, szintén Evelin tulajdona, rokonai csupán szívességi lakáshasználattal élhetnek ott.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Evelinke mind a 12 kiló aranyat viselje az esküvőjén.
Mert a nagymami írt egy darab papírt erről.
Az ingatlan is Evelinke tulajdona 22 évesen.
rtl.hu/rtlklub/fokusz/gyozike-most-eloszor-mutatta-meg-fenyuzo-luxushazat
Ej ej ez a NAV nagyon melléfogott :DDDDD
Csizmás Kond
...nem tudom sírjak vagy nevessek...állami egyetemeken tanult ügyvédek tanítják az embereket csalni, lopni, adótletagadni...
szép új világ
Zenész??? Milyen hangszeren játszik? Mert emlékeim szerint "Romantikos" korszakában mindössze egy üres vizeskannát püfölt.
wagabund
nabaszki.. ..arculcsapni egy országot ezzel a szemérmetlen dumával...ehhez igen vastag bőr kell...
magyarbakancs
Evelinke 22 évesen már annyit dolgozott,hogy arany kilói vannak?
Ügyesebb mint Cukerberg!
Eladott Ország
Azt mondja Győző, azért tartottak széfben, nehogy ellopják!! Pedig azt még nem hallottam hogy cigánytól loptak volna, legfeljebb, ha el is viszik, ahogy Hofi mondaná, az beszerzési áron... lenne!
sokanvagyunk
A hagyatéki leltárban bizonyára szerepelt, hogy kinek mit és mennyit, no meg ott van az illeték kifizetése is bizonyítékként.
1magyar
ÉN is azt mondanám, ha nem akarnám az aranyaimat(nem lévő) elvitetni! Hihetetlen, a múltkor meg az anyukájáé volt valami, azelőtt meg az apjáé, - úgy látszik bejön a nav-nál ez a duma.
Ott volt vagy nem az arany a lakásában - punktum.
nyanya001
Akkor most a Viróg nem örököl semmit mert mindent az Evelinre irattatok ?
Hát milyen szülők vagytok ti ? :-)
Győzike hülye vagy fiam ha nincs mit lefoglalni
kaptárba mész jó pár évre.
Alig várják ott a friss húst :-)
eugen4402
Ezek akkor élveznek, ha átba..hatják a "parasztok" agyát. Ezek a roma-celebek, akik gombamódra szaporodnak. A szórakoztató műsorokat hadd uralják, de a sajtót és a politikát nem szabadna átengedni nekik. Ja, és az MTA kapujában is meg kellene kettőzni az őrséget...
almalibre
A gondos nagymama bármely esetre felkészülve minden családtag számára hagyott egy “papírt” sajátkezű aláírásával: X X
volvós
@magyarbakancs: 8:56

...vagy mint a Chiccolina !!! ( ugyanabban a "szakmában "
Eladott Ország
@nyanya001: Győzikéék osztódva szaporodnak az arannyal együtt beszerzési áron, így mindenkinek jut.
nezelodo
Nagy mesemondó ez a dakota, még miniszterelnök is lehet belőle. Az aranyat meg ne sirasd, beszerzési áron vette át a NAV.
Eladott Ország
@szép új világ: Marmonkanna ütőtanszakra járt Győzike.
volvós
Ha betüzni kellen gyözikét, mint a " maradj talponban "
G..z k . a qur..a a.yu.k.d at hül.i.sd!!!
Veleda
Az egész mese habbal. Ez kérem egy ügyes húzás, vagyis pénzmosás ügyvédi segédlettel. Mert ugye senki nem hiszi el, hogy a Maris mamának volt 12 kiló aranya. A pénz csalásból származik, jogosan foglalták le.
Megjegyzem ezt a trükköt alkalmazza minden fineszes fideszes, hogy a 7 éves gyerekének házat birtokot vesz, mondván, így nem vesztheti el a vagyonkát. Ugye Lázár?
Eladott Ország
@Veleda: De van amikor a gyereknek vesznek házat a szülők, lásd Futsalos Petike. A szülők a szocilaizmusban gazdagodtak meg.
Veleda
@Eladott Ország: Ja! szépen hozott a konyhára a Dunakeszi Járműjavító privatizélése.
Még azt sem értem, hogy arra a féleszű Gáspár Virágra nem hagyott semmit a mama? tessék megtámadni azt a végrendeletet:))
Eladott Ország
@Veleda: nol.hu/belfold/szijjarto-apjanak-nem-okozhattak-gondot-a-milliok-1488703
"Szijjártó apjának nem okozhattak gondot a milliók. A „kőkemény" kartellben való részvétel miatt a hivatal 7,1 milliárd forint bírságot szabott ki a Colas Zrt.-re, a Mávépcell Kft.-re, a MÁV MTM Rt.-re és a Szentesi Vasútépítő Kft.-re. A GVH indoklása szerint a cégek 2004-2005-ben a magyarországi vasútvonalak, vasúti vonalszakaszok felújítására, átépítésére, rehabilitációjára kiírt közbeszerzési eljárások kapcsán előzetesen megállapodtak a piac felosztásáról, annak elveiről és egyes esetekben a győztes személyéről. A Vasútépítők Kft. is részese volt a csoportnak, és így persze a GVH-vizsgálatnak is. A hivatali jelentés szerint azonban nem kaptak bírságot, mivel az eljárás során az engedékenységi politika keretében együttműködtek a GVH-val, azaz „feldobták" a cégeket, s közreműködésükkel derítettek fényt a társak tevékenységére. Az említett 2004-2005-ös időszakban Szijjártó István a Vasútépítőkben résztulajdonos is volt, és vezette is a vállalkozást."
Azaz jól tejelt a júdáspénz.
Mézike
Hát én be...rok! Ennek az embernek mindene a nyagyanjától van aki bodzaszedésből gyöjtögetve szedegette össze a millákat?
mariaberta
NAV is követeli az adót, persze röhej, hogy mindenre van pénzetek, csak éppen adózni nem szerettek. Persze mi sem szeretünk, de ez kötelező MÉG NEKTEK IS GYŐZIKE!!!
nyanya001
@Eladott Ország: Elegáns budai társasház egyik álomotthona került Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter nagyobbik fiának a nevére.
A 10 éves gyermek 117 négyzetméteres ingatlan tulajdonosa, derítette ki az RTL Klub Házon kívül című műsora. Bár a vételár nem volt nyilvános, a környéket ismerő ingatlanosok szerint a XII. kerületi lakás nagyon drága. A riporter több tízmilliós becslését Lázár sem vitatta.
ocdn.eu/pulscms-transforms/1/hpGktkpTURBXy9hNjE0N2Q0MTZhZjhhOGM3OWU4ZjQ3YzRjOTU2MzIwNS5qcGeRlQLNAmwAwsM
wagabund
ez minden családban így van...a gyerek, ha jól tanul, akkor a jó bizonyítványért kap valami kedves tárgyat. ..például:rollert, bringát, maroktelefont, autót, házat, aranyat kilószám...hadd érezze a megbecsülést.
wagabund
@nyanya001: egyszerűen annyira jól tanul a gyerek, hogy nem volt mit tenni.. kénytelenek voltak egy szerény hajlékkal megajándékozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.