Újabb kiesővel zárult A nagy duett legutóbbi élő adása, ezúttal Ábrahám Edit és Vastag Csaba volt a soros, hogy ott hagyja a versenyt.

A páros valószínűleg a szerencsétlen dalválasztásnak – egy mulatósnak – köszönheti, hogy ezúttal nekik kellett búcsúzniuk. A 60 éves színésznő ezzel együtt elegánsan fogadta a történteket:

Én nagyon örültem, hogy itt lehettem, hogy idáig eljutottam ennyi évesen. Hogy talán felvettem azt a fordulatszámot, amit ott a fiatalok felvettek az elején, és én is úgy gondolom, hogy sikerrel vettem ezt az akadályt. Rengeteg szeretetet kaptam a nézőktől, a stábtól, és ez annyira feltöltött. (…) A Bon Jovi produkció volt a kedvencem, amit előre nem gondoltam… hogy egy ilyen rockernő lesz a kedvenc, de nagyon szerettem. Ez olyan, hogy önismeretből is leckét kap az ember, hogy mi mindenre képes. Ebben is nagyon jó volt ez a műsor, hogy felfedezhettem magamat újból, hogy mennyi minden tartalék rejlik bennem

– mondta el a színésznő a Mokkában, ahol elárulta, leginkább Janicsák Veca és Simon Kornél párosának drukkol majd a versenyben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.