Tíz percen keresztül csókolóztak a ház udvarán, miután Pápai Joci hazatért az Eurovíziós dalfesztiválról. 

Jó tízperces csókcsatával várta felesége Pápai Jocit haza az Eurovíziós dalfesztiválról, ahol a 8. helyezést szerezte meg – olvasható a Bors cikkében.

A feleségemmel tíz percen át csókolóztam az udvaron, ahogy hazaértem. Ez vasárnap reggel kilenckor volt, a gyerekek még aludtak. Befeküdtem a fiam mellé és délutánig fel sem ébredtem. Utána az egész napot a családdal töltöttem, együtt sétáltunk a Tatai-tó partján

- mondta el a lapnak Pápai Joci, aki hozzátette, felesége más meglepetéssel is várta: megnagyobbította a melleit.

Ő akarta ezt a változást, nekem tökéletesen megfelelt eredeti állapotában is. Régóta vágyott rá, és mondtam neki, hogy ha ennyire szeretné, akkor csináltassa meg. Ő úgy döntött, hogy megműtteti magát, én pedig természetesen támogattam ebben. Hiszen ez alap

- magyarázta Pápai.

(Címlapi kép: Facebook/Pápai Joci)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Mosolyogtató... 10 perces csók után aludni a fia mellé.?
Kedves Joci, Nem kéne hagyni ìgy nyomulni a médiát a magánéletbe.
Köb Jani
@JAJMÁR: Egy celebbel több családi élettel kell megismerkedni? Ez a szenny média, éltető eleme! , felesége más meglepetéssel is várta:, megnagyobbította a melleit, és kitakarította a lakást, kimosta az ágyneműt!
advocat
Esetleg tiszta alsó? És végre nyugodtan csöcsörészhet. Van rajta fogás.
simmering73
Én mondjuk ennyi távollét után és 10 perc csókcsata után a feleségem ágyába bújtam volna, de hát ahány ház, annyi szokás.
coni
A lakosság nagyobb részének csak ez bír hírértékkel, ráadásul ezekhez a hírekhez eljuthat az ingyenes propaganda újságokon keresztül is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.