Nehéz körülmények közt él Szilágyi István, akinek története az elmúlt hónapokban bejárta a médiát.

A Lópici Gáspárt alakító színész igen kevés pénzből tengeti a napjait, fiának egy korábbi hitel miatt közel 10 milliós tartozása van, munkanélküli. Ennél is nagyobb gond, hogy felröppent a hír: Péter rendszeresen bántalmazza az apját, és a pénzét is elszedi. A családot megviselik ezek a pletykák.

Engem tartanak apagyilkosnak, meg aki az izzó vasalót nyomja a Pityi bácsi mellkasához. Itt mindenki bolond? Még hogy én bántom a szüleimet, megverem őket? Ugyan már

– dühöngött a Blikknek Péter, aki egy félkész ház falán vezeti a bejövő összegek listáját.

Tagadja Szilágyi István fia, hogy bántalmazná az apját

Itt van, hogy kitől mennyi pénzt kaptunk. Ígérni mindenki tud, de nagyon kevesen adtak. Tessék, megmutatom, ezt a motoros fűrészt vettem az adományokból, hogy legyen mivel vágni a fát, és ne fagyjunk meg. Én bírnám a mínusz tíz fokot, de az öregek már nem. Mondjuk volt egy másik is, de az bedöglött. Pedig apám régi Bibliáját adtam érte cserébe.

Magát Szilágyi Istvánt is érzékenyen érintik a fia ellen felhozott vádak.

Jólesik, hogy segítenek nekem, de ne bántsák a fiamat. Nemrég forgattak velem egy interjút, és elestem. Megütöttem a hátamat, de már jól vagyok. A fejemen lévő seb meg semmiség. Elestem, és beütöttem a kályhába.

- magyarázta a 79 éves színész, akinek felesége, Humenyánszky Jolán is védelmébe vette a fiukat. Szerinte szó sincs arról, hogy Péter tartaná vissza az anyagi segítséget.

Nagyon bántott, amit a ­fiamról összeírtak, ő jó gyerek. Csak munkája nincs, pedig olyan jó volna, ha lenne keresete, meg valami, amivel elfoglalja magát. Pista meg a fiam szoktak veszekedni, azt hallhatták a szomszédok is, de hát ki nem szokott?

– tette fel a kérdést a szobrászművész.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ma reggel egy ismert rádióban is tolta a Lópici Gáspár veréséről szóló híreket a nagyágyú műsorvezető..

valami csak lehet, mert akkor nem mernék lökni az álhírt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.