Mészáros Árpád Zsolt azt mondja, a karmesternek kellett volna felébresztenie őt.

Az Operettszínház fellépője egy rendhagyó osztályfőnöki órán árulta el, hogy késte le a saját előadását, amiért büntetés vár rá.

Mészáros, felébredt?

– kérdezte az Operettszínház művészeti vezetője, Kero, mire kirobbant a nevetés.

Elaludt a magyar színész, lekéste a saját előadását

Mészáros Árpád Zsolt, azaz MÁZS úgy elszundikált az Operettben, hogy végül helyette a váltótársa játszott a Nők az idegösszeomlás szélén című darabban az Átriumban. Így magyarázta a helyzetet:

Jót aludtam! Itt, az Operettszínházban olyan jó a levegő, hogy elnyomja az embert az álom. Komolyra fordítva a szót, idén ez a negyedik bemutatóm csak ebben a színházban. Nagy volt a hajtás, komoly nyomás van rajtunk. Fáradt voltam, a próba után lefeküdtem a karmesteri öltözőben, mert ott nem volt senki. Abból lett a baj, hogy a karmester nem jött fel az öltözőbe, mert akkor felébresztett volna. Így csak az előadás kezdésére ébredtem fel, sajnos nem jó színházban. Szerencsére a váltótársam, Pesák Ádám ott volt, mert ő táncol a darabban. Természetesen vállalom a felelősséget a hibámért

- mondta a Borsnak a mostanában tíz kilót felszedett színész.

Nem mozogtam eleget, mert eltört egy bordám. Megcsúsztam a medence partján, elfelejtettem, hogy már nem vagyok húszéves, és ráestem az oldalamra. Aztán egy forgatáson újból ráestem. Szerencsére már elkezdtem fogyni.

A darabot rendező Kero szerint ilyenek olykor előfordulnak a színházban.

Olyanok vagyunk, mint egy család, ahol sok balhé, sok bolondság, sok boldogság fordul elő. Az a feladatunk, hogy ilyen ne legyen, ha mégis, akkor a helyén kezeljük.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.