Az angolok is kiszúrták maguknak.

Gaál Noémi hamarosan az ATV-n tér vissza, hogy az időjárásról tájékoztasson, jelenleg pedig a TV2 új realityjét forgatja férjével, Németh Lajossal együtt, akivel Ázsiába utaztak a műsor kedvéért.

Eközben az angol DailyStar magazin is felfedezte magának, akik a világ 24 legszexibb időjósáról közöltek képes összeállítást: köztük szerepel a magyar tévés is, aki 46 évesen is szuperdögös rövidnadrágban és mélyen dekoltált blúzban – ezzel pedig a briteket is meggyőzte.

Gaál Noémi bekerült a világ legszexibb időjósai közé

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ejha!! Ekkora bakit már rég olvastam!!:DDD
Méghogy Gaál Noémi férje Németh Lajos???
Az igaz, hogy hosszú éveken keresztül a TV2 meteorológus párosa voltak, de ennyi!!!

www.femcafe.hu/cikkek/sztarok/gaal-noemi-maloveczky-miklos-11-eve-vannak-egyutt-video-tv2-red-carpet
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Ez a nő teljesen átlagos. Sőt! A kiszőkített haj és az öregedés sokat rontott a külsején. (pedig nem is szült) Jaaa, hogy szekszi! Az más. Más szóval én azt mondanám, hogy kirívó. Kirívó, mert mélyen dekoltált, szűk ruhákban mutogatja a műmelleit és mint a kép is mutatja, rövid nadrágban is képes képernyőre állni. Lelke rajta, akinek tetszik, nem egyforma mindenkinek az izlése.
lampa laz
Ez a fenti kép kb. 15-20 évvel ezelőtt készült, akkor még néztem a tv2-t. Ez a nő egyszer azt volt képes mondani, h azért nem szül gyereket, mert akkor tökre megy az alakja, ami nem is volt neki soha, mondom én. Ma viszont már úgy néz ki mint egy kopott henger.
Az angol nők között lehet, h elmegy, főleg ha miniszterelnök asszony mellé teszik.
adrenalink
Hajdu Péter, Kárász Róbert, most meg ez a műcsöcs trafikosné. Alakul a "szinvonal" az ATV-n! Na, azért Propi firkásza sincs a toppon amikor Noémit és Németh Lajost házaspárként deklarálja...
papa.49
Ez a spiné kurva messze van attól amit itt írtak róla, egy átlagos nő minden tekintetben, ilyen adottságokkal rendelkező nő 10 perc alatt kb. 15 jön veled szemben ha a Körúton sétálsz, esetleg 3.-5 még különb is!!!
papa.49
Írják, hogy felfigyeltek az angolok rá VIGYÉK, HA KELL NEKIK!!!
CsípőCsabi
Nem helyes mindenkit cikizni! VAn akinek teccccik, van akinek nem. Olyan embert nem szült még magyar anya, aki mindenki kedvence lett volna! Illetve egy volt, a Mátyás, nem az igazságos, hanem a kopasz, de esetében a propaganda (régi nevén ÁVH) is besegített.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.