Ismeretlenek rongálták meg Hofi Mikroszkóp Színpad előtt álló szobrának fejét, a javítást félmillió forintra becsülte a szobrász.

Ismeretlenek rongálták meg a Mikroszkóp Színpad előtt álló Hofi-szobort a napokban, az ismert humorista feje is eltűnt. 

A Bors nyomozásba fogott, a közeli Komédiás Kávéházba is beköszöntek, hogy tudnak-e valamit az ügyről, de onnan elhajtotta őket egy pincér, hogy ne nyomozzanak, meg ő különben sem tud semmit. 

Leszakították a Hofi-szobor fejét

A lap némi utánajárással kiderítette az önkormányzattól, hogy Hofi fejét a Komédiásban őrzik, miután leszakítva találták azt a szoborról a napokban. 

Az eset sokakat megdöbbentett, köztük Hofi özvegyét, Ildikót, Koós Jánost, valamint a szobrot készítő Stremeny Gézát is.

Hallottam a sajnálatos esetről, és egyből a helyszínre siettem, hogy megvizsgáljam a művemet. Rendesen lefejezték… Elég kellemetlen hegesztés lesz visszarakni a fejet, és nem is lesz olcsó mulatság. Körülbelül félmillió forintba fog kerülni az egész procedúra. Úgy tudom, kedvelt szokása volt a vigalmi negyedből hazatartó ittas fiataloknak belekapaszkodni a fejbe, és egy ilyen alkalommal megadta magát az anyag. Holnap újra megnézem a kollégáimmal a keletkezett kárt a Komédiás Kávéházban, ugyanis Hofi Géza feje jelenleg is ott van

- mondta el a szobrász a Borsnak.

(Címlapi kép, fotó: wikipedia.hu CC BY-SA 3.0/Fekist)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Költségvetést csinálnak a diliházban. Megkérdeznek 3 pácienst hogy mennyi 6 * 6...
Az első:
- 90...
- Áááá!
A második:
- Péntek...
- Ááááááááááá!
A harmadik:
- 36!
- Úúúúúúúúú!!! Honnan tudta?
- Kivontam a 90-ből a pénteket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@Yoda69: 9:52
A Nagymezö utcában ezen a részen 4 (!) térfigyelö kamera van 24 órás
" szolgálatban " . A Komédiás kávéház...jobb ha nem szólok a szinvonalról,
föleg a pincérekröl...:-(
desert
@Eladott Ország: "...én a Danubius Rádió hallgatója vagyok..."
"Maradjon má'... állandóan jár a szája. Megvettem neki ezt hülye izét... parabola antennát. Super channel, Sky channel, "felejcsenel""
gulyasgyula
Nagyon elszabadultak az indulatok az országban ideje lenne ha a kormány rendet teremtene ..Mindennek van határa az ilyen embereket helyre kell tenni ..Ma egy szobor holnap egy élő fej ...Az erőszakra előbb utóbb erőszak lesz a válasz ...
Eladott Ország
@gulyasgyula: "Hogy viszkessenek a tenyerek, forduljon magyar a magyar ellen. A kocsmai szájhős szintjén vergődő kisember, aki már nyolcadik éve vívja a mikor melyik háborúját, aki minden egyes beszédében legalább egy csatát megnyer, de van hogy többet is, aki tíz éve nem mer egyetlen olyan interjút adni, ami nincs előre lezsírozva, aki egyetlen olyan vitát nem vállal, ahol nem előregyártott röfögést kell papírból felolvasni, aki menekül az újságírók elől, aki nem megy fiatalok közé, semmilyen típusú fórumokra, nem válaszol valódi kérdésekre, azon van kiakadva, hogy annak nevezik, ami, és oda akarják küldeni, ahova való. Lehet riogatni Sorossal, lehet kormányzás helyett vad összeesküvés ­elméleteket monológ formájában előadni a saját tulajdonú rádió mikrofonja elől, de egy dolgot nem lehet megtenni: viszkető tenyerű híveket ráuszítani a békés tüntetőkre, akiknek nagy része ráadásul fiatal, akinek elege van a múltba révedő dakota bölcsességekből, a háborúból, hadszínterekből, hadműveletekből, összecsapásokból és egyéb víziókból. A Mikor kit gyűlöljünk és miért ne? című egyszemélyes monológ kormányprogrammá fejlesztése pontosan ezt a célt szolgálja. Hogy viszkessenek a tenyerek, forduljon magyar a magyar ellen, és a fegyverropogás közben senki ne figyeljen arra, hogy ellopják a közös jövőt."
gulyasgyula
@Eladott Ország: ..Bocs de én mentem el ilyen mélységig csak nem értem miért kell MEGGYALÁZNI egy olyan ember szobrát mint HOFI volt ..Aki már akkor szembe ment a hatalommal amikor akár bötönt , verést is kaphatott érte ..Ez nem a kormány elleni tüntetések része szerintem ..EZ A KÁOSZ KEZDETE ...Valahol azért nem ártana egy határt húzni ..De lehet hogy túlzottan Hofi emlékét tisztelő vagyok ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.