Orbán szeretné, ha Törőcsik Marit Budapesten ápolnák, de erre nemet mondott a színésznő – írja a Blikk.

Kárász Róbert rendszeresen látogatja Szombathelyen a színésznőt, össze is futott a miniszterelnökkel a kórházban, ám együttes erővel sem sikerült meggyőzni őt a Budapestre szállításról – írja a Blikk.

Váltottunk pár szót a miniszterelnök úrral arról, hogy vajon a művésznő állapotához képest jó helyen van-e, és biztos, hogy hallgatni kellene-e rá, hiszen nem engedi, hogy esetleg egy még a szombathelyinél is jobban felszerelt intézménybe szállítsák. Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnánk át. Azonban ő nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni.

A művésznő nem akarja feladni lánya, valamint velemi háza közelségét, még akkor sem, ha a miniszterelnök kéri.

Kárász szerint Törőcsiknek hatalmas erőt ad az emberek szeretete.

Jólesik, hogy sokan hívnak, és azt mondják nekem: „Vigyázz magadra, visszavárunk, szeretünk, Mari!”. A szeretet gyógyít, ezt egyszer már megtapasztalhattam, amikor öt napig voltam a klinikai halál állapotában.

A lap megkereste a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjét, aki csak annyit közölt, magánlátogatásokat nem kommentálnak.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Törőcsik Mari helyesen döntött. Gyors gyógyulást kívánok neki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Vitesse a Honvéd kórházba. Ő megteheti. Sőt, ennél még sokkal többet is...
Béla333
Felajánlja a VIP ellátást?
Mindenki egyenlő, de vannak akik még egyenlőbbek! (Természetesen most nem Törőcsik Mari megfelelő ellátása ellen írtam!)
justhpeter
Törőcsik Mari helyesen döntött. Gyors gyógyulást kívánok neki.
Nessy
Jó kis PR fogás volt! A gondoskodó miniszterelnök, mindannyiunk atyja és gyámolítója, aki senkit nem hagy az út szélén! Persze Juliska néni sorsát már nem viselné ennyire a szívén!
Törőcsik Marinak mielőbbi javulást és gyógyulást kívánok tiszta szívből!
volvós
havasybercike kisasszony...nem kommentálsz ???
Akkor minek vagy ???
papa.49
Tisztelem, becsülöm a MŰVÉSZNŐT hogy nem adja fel az önálló döntését ennek a zsebben turkáló kismitugrásznak!!!
archive
Nekem erről a hírről az ugrott be először, hogy Budapesten jobb kórházak vannak, mint vidéken?
namihami
Viktorunk látása, a szellemi szintjéhez hasonlóan, rohamosan romlik. Biztos úgy látta, hogy a szombathelyi táblára a nagygéci felirat van írva. Azt hitte, hogy a Bözsinéninél van újra.
A furcsa az, hogy senki nem szólt neki. Vagy csak nem merték a sameszok kizökkenteni a Vezért? Az már egyszer bejött, most is reménykedett.
Eladott Ország
"Még mielőtt valaki elfogultsággal vádolna, annak elmondanám, hogy Agyarország legalább
kétharmada még nyíltan is kizárólag őt imádja. Lappangva persze még ettől is sokkal többen. A súlyos demenciában szenvedők kivételével, szinte az egész ország. És ennek az irtózatos
szimpátiának a legtöbben még azzal is nyomatékot adnak, hogy atyus arcmása ott függ mindnek a hálószobájában. Persze kép ide vagy oda, az én atyuskámat nálam jobban akkor sem szereti, szeretheti senki. Ezt az érdek nélküli imádatot az én atyuskám azzal viszonozza, hogy néha ­néha beavat egy ­egy titkába. Így tudom azt is, hogy az élcsapat meg az élmunkások, az emberi nem legeslegjavai, a főszamaritánusok legnagyobb főgéniuszai, még békemenetet is szerveztek atyuska mellett, nem is egyszer, hogy a maradék, aki véletlenül nem atyusra voksolt, az is megszeresse ezt az embernek óriás, nagyformátumú valóságos istenembert. És az sem véletlen, hogy neki, és csakis neki, még az öreg nénik és bácsik is, nemegyszer kezet csókolnak, mert oly hálásak az én atyusomnak, amiért ő annyira tiszteli és megbecsüli őket, akiknek a karácsonyi egy­ egy szem szaloncukor mellé tucatnyi kifizetődő ígérvényt is adott. És még azt is elmagyarázta a butuskáknak, a nem keresztényeknek, illetve azoknak, akik még nem tudják magukról, hogy ők már valójában semjéni harrachos­keresztények, hogy a karácsony a vallási gyökerektől elszakadt embereket is megérinti. Még akkor is, ha a karácsony (is) eredendően egy ősi „pogány” ünnep. Ennyi csodatétemény után nehéz tovább szólani, mert ugye belátható, hogy az én hőn szeretett, édesdrága atyuskámnál nincs, és nem is lehet jobb kerek e világon."
adrenalink
Azon somolygok, hogy orbán mindenkivel összeáll egy közös fényképre, valószínüleg a művésznővel ez nem sikerülhetett, mert a Blikk egy Kárász Robcsival, /aki ugyanakkor látogatta meg a művésznőt/ készült közös képpel illusztrálta a cikket...:-)
papa.49
@adrenalink: Hát tudod én se állnék egy képbe vele, de gondolom még sokan vagyunk így!!!
adrenalink
@papa.49: Én most konkrétan neves emberekre gondoltam /focisták, szinézek, operaénekesek stb/, akikkel készült közös fényképeket előszeretettel mutogatott.
papa.49
@adrenalink: Értelek de én mint egy egyszerű nyugger SE ÁLLNÉK VELE EGY KÉPEN!!!
adrenalink
@papa.49: Megértelek! Valószinüleg neki se egy Veled készült közös fénykép szerepel a bakancslistáján:-)
Pálinkafőző Rézüst
Ez a vikike "véletlenül" mindig összetalálkozik valakivel, miközben a tek lezár mindent,amerre jár... Hát nem érdekes?
@adrenalink: a bakancsa is a a strómanjainál van... :))
adrenalink
@Pálinkafőző Rézüst: Marad neki a felemás gumicsizma...:-)
adrenalink
@Pálinkafőző Rézüst: Nem kell, hogy befollyon, elég ha felhúzza...
adrenalink
@Pálinkafőző Rézüst: Az már a bónusz:-))
Papuska1
Meg fogtok lepődni, de Szombathelyen egy ember kísérte Orbánt. A kórházi látogatás után sétálgatott a Fő téren és beült egy kávézóba. Egyébként sem a város politikai, sem a szakmai vezetői nem tudtak az érkezéséről! Jól el volt, beszélgetett az emberekkel.
Törőcsik Marit pedig meg tudom érteni. Jártál már a megújult Markusowszky kórházba? A legmodernebb felszerelés az új szárnyban, de a régiben is a felújítások után 1-vagy 2 ágyas zuhanyfülkés szobák, nem VIP vendégeknek, mindenkinek. Csak az alapokról: 2 db MR az egyik az ország három legkorszerűbbjei közül való a másik kicsit jobb, mint az átlag. 3CT közülük az egyik 256 szeletes. Nem sok ilyen van az országban. Hordozható 4D digitális röntgenek 4D ultrahangok stb. Pest megirígyelheti!
Pálinkafőző Rézüst
@Papuska1: "Meg fogtok lepődni, de Szombathelyen egy ember kísérte Orbánt. A kórházi látogatás után sétálgatott a Fő téren és beült egy kávézóba. Egyébként sem a város politikai, sem a szakmai vezetői nem tudtak az érkezéséről! Jól el volt, beszélgetett az emberekkel."
A mesének vége, feküdjetek le gyerekek... :)))))
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: no meg a golyóálló mellényéről se feledkezzünk el...
vitriol
ha orbán ilyen jó szívvel ajánlgatja másnak a budapesti kórházakat, akkor ő miért jár Grázba?
Pálinkafőző Rézüst
@bakcsubakka: nekik - a fideszesekkel ellentétben - nem a gerincük hiányzik. A göbbelszi propaganda áldozatai. Szó szerint áldozatai... :((
papa.49
@Papuska1: Ez volt a protokoll duma, most leírhatnád az igazságot is, mert felhívom a szombathelyi haverom és szerzek infót a dologról...
papa.49
@Horizont: Szerintem ők se esznek meg sok sót az atv. már...
papa.49
@Mirabilis: Szerintem mindig is az volt...
Papuska1
@Pálinkafőző Rézüst: Azt nem tudom. Nem állt neki az utcán vetkőzni.
Papuska1
@Horizont: Ezek az elmúlt évben készült képek, amikor Orbán az önkormányzatnál járt, a "fejlődő városok" program megállapodását aláírni! Vagy Te csúsztatsz, vagy a Nyugat.hu! Nagyon meglepő lett volna, ha a Nyugat képeket tudott volna most készíteni!
Ezeken a képeken a Polgármesteri Hivatalból jött ki! Most nem is járt ott! Minden hivatkozásotok ilyen "hiteles"?
bakegya
Mindíg utáltam ezt a beteg-ágyak alatti kotorászását-GONDOLOM KITÖLTETTE Törőcsik Mari kórházi ágyán a KONZULTÁCIÓS LISTÁJÁT!!!
Rózsika Hatházi
@Mirabilis: 20:46-ra Nem szeretem a Kárászt, de úgy tudom, hogy Törőcsik Marival hoztak létre valamilyen alapítványt. Ne kérdezd, hogy milyet, mert most így nagy hirtelen nem jut eszembe. Na, ezért látogatja KR a művésznőt.
vadnarancs
Miért nem Grazba hívta? Ott személyesen ismeri nem csak az orvosokat, az ápolókat is!
Eladott Ország
@Papuska1: Mi is meglepődtünk a csúti Bözsi néni látogatásánál, amikor megláttuk a hidromasszázsos sarok zuhanykabint egy olyan faluban ahol sem vezetékes víz és szennyvízcsatorna sincs, amelynek értéke közel annyi, vagy meghaladja a családi ház értékét. Csak remélni tudom, hogy a röfit nem Mészáros mangalicatelepéről szállították át a felvétel kedvéért. Vagy az Istenkiráyunk a 720 ezres spórolt konyhapénzéből adta?
Clavigo
@Eladott Ország: Azóta már visszavitték a zuhanykabint,,,a malacot is. Lement a nagy találkozó,,, a díszleteket nem hagyták ott.,az tuti.
Eladott Ország
@Pálinkafőző Rézüst: @Papuska1: Olof Palme svéd miniszterelnöknek sem sikerült egyedül, golyóálló mellény nélkül az utcán sétálni. Mint ismeretes gyalogszerrel indultak hazafelé, amikor a gyilkos közvetlen közelről több lövést adott le 1986. február 28-án.
Eladott Ország
@Clavigo: Jelentősen megcsappant Orbán Viktor feleségével közös bankszámlája, derült ki a miniszterelnök legfrissebb, 2017. január 31-én közzétett vagyonnyilatkozatából. A bevallása szerint pénzintézettel szemben számlakövetelésként már csak 742 ezer forint áll fenn. Biztos nem hagyta veszni az Orbán család a megtakarítását, haza vitték a díszleteket Bözsi nénitől.
Rózsika Hatházi
@adrenalink: @Horizont: Köszi. Ez nem jutott eszembe. Mint írtam, én sem igazán döglök a Kárászért, de volt oka ott lenni.
adrenalink
@Rózsika Hatházi: Szerintem ez a hapsi csak a képernyőn hülye, de ott nagyon! Egyébként jó célokért dolgozik.
ripost.hu/cikk-karasz-robert-25-csalad-eletet-adta-vissza
Papuska1
@Horizont: Rendben van, mindenki tévedhet! Azért lepődtem volna meg, mert senki nem tudta, hogy Orbán a városba érkezik, sőt a maszek programját sem. Még a városvezetők is csak utólag, a távozása után tudták meg a történteket. Elsősorban azok információiból lehetett tudni a dolgokról, akikkel találkozott, illetve a kórházi eseményekről az érintett orvosok számoltak be. Mire a korház vezetői beérkeztek, Orbán már nem volt ott. Azt pedig, hogy viselt-e védő mellényt nem tudom. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Egy látható kísérője volt. Hogy titokban többen követték távolabbról lehet. Ott ez nem látszott. Nem voltak sokan a Fő téren és csoportosan sem köszöntötték. Sétált, egy-egy emberrel beszélt, aki felismerte, . (Egy csomóan simán elmentek mellette.) ivott egy kávét, és visszasétált a parkolóban álló kisbuszához. Beszállt és a sofőr (aki a buszban várta) elhajtott. Ennyi. Se több, se kevesebb! Többek szerint "modern Mátyás királyként" szerepelt, csak nem volt álruhája. Pólóban volt és farmerben.
Rózsika Hatházi
@adrenalink: Igazad van. Én szoktam hallgatni reggeli kávézás közben az ATV-n. (azért csak hallgatom, mert az uram és parancsolóm ül a tévével szemben) Nem tetszenek a kérdései, ráadásul provokatív módon teszi fel. Van, akinek jól áll ez a stílus, de Kárásznak nem. Ez az én egyéni véleményem. :))))
papa.49
@Horizont: tegnap 19.37. re a 6. képen is két pacák van mellette az igazi közelségben kb. 2 méterre...
A mostani kirándulására is rákérdeztem az ott lakó, dolgozó barátomnál, azt mondta lényegileg nem volt felhajtás, de azért voltak körülötte testőrök, azt nem tudta megmondani az ottani vezetők tudtak-e róla, hogy oda megy, azt viszont igen hogy 3 db. VV busszal érkeztek, és volt rendőri felvezetés...
Ennyi a tegnapi hírre...
Papuska1
@Horizont: Nem, nem a saját szememmel láttam, de olyan szombathelyi barátom mesélte, aki ott volt és véletlenül találkozott Orbánnal. Olyan ember, aki nem túloz, úgy mondja, ahogy látja.
Papuska1
@papa.49: Nem mondta senki, hogy nem volt kísérete. Pont azt írtam, hogy a parkolóban várták. Valójában közvetlenül vele csak egy ember volt. Az, hogy a közelében mennyi, és hogy, azt nem lehet tudni. Én is feltételezem, hogy azért voltak, de nem látszottak. Póló alá nehéz elrejteni golyóálló mellényt, bár nem lehetetlen. Talán azt is igazolja a dolog, hogy Szombathely egy békés és biztonságos város, többnyire mértéktartó és intelligens emberekkel mindkét oldalon, hisz senki nem csinált balhét!
Pálinkafőző Rézüst
@Eladott Ország: ezt ne nekem írd, hanem a papuskának...Mindezek mellett viktorenó jár egyedül ebben az össz.min.elnökök közül, és csak neki vannak előkóstolói... Kicsit el lehet gondolkozni ezeken... Ja, és + a TEK...
Papuska1
@Horizont: Pont a helyi balos sajtó közölte. Egyébként lényegtelen, hogy hiszed, vagy nem.
papa.49
@Horizont: Ha van róla felvétel a városi tv. ben a barátom próbálja megszerezni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.