Kilenc év után távozott a Mokkából Demcsák Zsuzsa, akinek a neve egybeforrt a TV2 reggeli műsorával. A hirtelen búcsú mindenkit meglepett, eddig csak tippelgethettünk, hol folytatja majd. Ma erre is fény derült.

A műsorvezető egy fotót posztolt, amit Facebook-oldalán azzal kommentált, hogy "Komoly témáról forgatunk...", mindezt egy "mtva" hashtaggel ellátva.

Az egyelőre nem derül ki, Demcsák mibe vágta a fejszéjét a köztévénél, ám egyértelmű, hogy élvezi a forgatást.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hol folytatja ??? Hát ahol abbahagyta! Vagy a londoni hotelekben,
vagy a stúdiók sminkszobájában a matracon... Ja, hogy Hofit
idézzem : " -Hát pénzért mindent, szopok, nyalok, gombot varrok ! "
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fradigege
Várjunk csak. Zsuzsika majdnem a Gyurcsány szóvivője lett. Most mit keres a langyosoknál?
Nekem ezek mindig gyanúsak voltak. Valakit ott nagyon lecidázhatott a zsideszben. Szerintem a Lézeres Janit, aki nem iszik alkoholt.
Donáld Tramp
@Fradigege: Fecó beépített embere lesz. Belülről kezd bomlasztani.
Bár szerintem is inkább csak 'letérdelt' walamelyik fejes elé.
volvós
Hol folytatja ??? Hát ahol abbahagyta! Vagy a londoni hotelekben,
vagy a stúdiók sminkszobájában a matracon... Ja, hogy Hofit
idézzem : " -Hát pénzért mindent, szopok, nyalok, gombot varrok ! "
Eladott Ország
kuruc.info/r/6/129624/
Demcsák Zsuzsa volt Lázár titokzatos londoni útitársa és kurvája - volt férje szerint alkoholista, aki fűvel-fával ágyba bújik.
kuruc.info/galeriaN/egyeb/demcsak1462502.jpg
Demcsák Zsuzsa számtalan szeretője között ugyanis van egy különösen érdekes név, amiről az alábbi szövegekben nem esik szó. Igen, a címből ezt is megtudhatja a kedves olvasó: Lázár "Annyit Is Ér" Jánosunkról van szó, aki minden követ megmozgatott, hogy ne derüljön ki, kivel "hozta össze" a mesés londoni szállodaszámlákat. Először csak titkolózott, aztán, amikor repedezni kezdett a titoktartás fala, inkább visszafizette az egész összeget, csak hogy ne kelljen elárulni, kik voltak az útitársai. Demcsák szülei idegenforgalmi beruházással összefüggésben pályáztak állami támogatásra (több százmillió forintról van szó), és kellett egy fideszes "támogató", aki segít a pályázat kedvező fogadtatásában. A szülők ugyanis régi komcsik, az apuka a Kádár-rendszerben diplomataként tevékenykedett. Így lett "szerelmes" Zsuzsika Janiba... És mit ad Isten, nyert is a pályázat. Így működnek a dolgok kis hazánkban, függetlenül attól, hogy vörös vagy narancsuralom van.
Eladott Ország
kuruc.info/galeriaN/egyeb/demcsak1462502.jpg
Ott folytatja ahol elkezdte. A férj vallomása: A házassági életközösségünk 2012…….-én szakadt meg, miután egy üzleti útról hazaérkezve, az üres, kivilágított lakásba belépve megtaláltam a felperes elől hagyott naplóját, illetve azt a laptopt, amit ő használt, amiben saját maga leírja többszöri hűtlenkedéseit, beismeri alkoholizmusát, valamint legnagyobb megdöbbenésemre a számítógépen az abban a pillanatban történő skype-beszélgetés tartalmát is módomban volt elolvasni, amiben felperes éppen az egyik aktuális szeretőjével beszélte meg, hogy aznap este nála alszik, valamint az előző napi együttlétüket ecsetelték. Ez a férfi egy olimpiai bajnok sportoló volt...
Aki Én
@Eladott Ország: Akkor lehet, hogy az alkoholtól puffadt meg az arca is? Mert feltűnően fel van puffadva az utóbbi időben.
laja70
Zsák a foltját! Lázár lotyója megtalálta a helyét!
Eladott Ország
@Aki Én: Valószínűleg, de nem hagyják az út szélén. A horda összetart, megszolgálta.
human
Nekem a Zsuzsával nincs bajom. A többihez képest jókat tudott kérdezni a TV2-n is. Mondjuk, ha igaz, hogy összefeküdt Lázárral az eléggé értékrontó tényező.
adrenalink
Na mi van, tönkrement a családi vállalkozás...?:-)))
r2d2
A "hashtag" szóra tessék már kitalálni / alkotni egy magyar változatot! A "steam engine"-re is sikerült annak idejlén: gőzpöfögészeti tovalöködönc, majd gőzmozdony; valamit a "tie"-ra is nyaktekerészeti mellfekvenc után nakkendő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.