Muri Enikő az „Utazás a lelked körül” című műsorban mesélt róla, milyen spirituális élmények kísérték végig a tinikorát.

Az énekesnő ekkoriban sokat veszekedett édesanyjával, a viták során többször kívánta saját halálát.

Bárcsak meghalnék! Mivel mi tényleg sokat vitatkoztunk édesanyámmal, sokszor kívántam ezt, valószínűleg a tinédzserkorom is hozzájárult ehhez a gondolathoz. (…) Megjelent maga Joe Black, aki eljött értem és el akart vinni

– mondta az énekesnő, akinek egy nap egy fekete lény jelent meg a nappalijában, és heteken át kísértette őt. Egy szakember segítségével fejtette meg, hogy valójában kérésére a halál érkezett hozzá.

Muri Enikő elmesélte, hogyan találkozott a halállal

Enikő emellett többször kérte már asztrológus segítségét, akinek a jóslatai általában beváltak. Asztrológusa hívta fel rá a figyelmét, hogy a gerincére érdemes vigyáznia, nem véletlenül: decemberben, amikor Marie Antoinette-ként állt színpadra, egy technikai hiba miatt majdnem életét vesztette.

Szerencsére a reflexeim működtek és nem előre léptem. Hátracsuklottam és összeestem

– mondja Enikő, aki az eset után sokáig fájlalta gerincét.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
Erről egy vicc jutott eszembe.

A halál nem lehet olyan rossz. Még senki sem jött vissza panaszkodni.
namihami
@Perwool: A Halál áll a küszöbön és csenget. A férj nyit ajtót.
-Az életedért jöttem.
-Életem, téged keresnek.
papa.49
@namihami: @Perwool: Lehet ezzel viccelni de egy biztos MINDENKIRE SOR KERÜL, BÁRKI IS LEGYEN AZ...
Perwool
@papa.49: Születtünk meghalunk. Ha viccelünk, ha nem, akkor is ránk kerül a sor.
Én mindig azt mondom, ha eljön az idő, legalább a halál legyen kegyes hozzám. Gyors és szenvedés mentes.
Egy rákos beteg...borzalmas-:(
papa.49
@Perwool: Tudom milyen, Anyám hosszú szenvedés után otthon halt meg, szarkómában, miközben évekig operálták belőle a daganatos csomókat, a Kékgyolyóban...
Szeparepa2
Szép lány szép hanggal, de az esze nem sok... amit átélt, az az alvási paralízis. A fekete "lény", ami megjelenik és ledermed az ember, ez az alvási paralízis jelensége, amely abszolút tökéletesen leírt tudományosan; az élmény átélője, aki nem tudja mi az, az Ördögre gondol, démonra illetve halálra; fekete sötét lény és hatalom ugyebár, hiszen amikor megjelenik, nem bírunk mozdulni, az már értelemszerűen gonosz is, álommanónak is nevezték bizonyos helyeken, fogtündérnek stb.. volt sokféle neve. Ma már egy értelmes tájékozott ember pontosan tudja, hogy az alvási paralízisről van szó. Az alvás GYSZM előtti fázisában, az idegrendszert lekapcsolja az agy, tehát lényegében megbénulunk, paralizál az agy, a célja, túl az idegrendszer terhelésének jelentős csökkentése, a regenerálódáshoz, az is, hogy ne riasszuk magunkat fel mocorgással... főleg álom közben nehogy az álomban zajló élmények hatására mozogjunk (az alvajáróknál pl nem működik ez az idegrendszeri funkció) Érdekes egyébként, hogy mindez az elalvás első szakaszában, tehát GYSZM, álom, mélyálom; lemegy egy ciklus, utána "feljebb jövünk" és már a következő álom ciklusnál, amikor álom élmény van, már nincs mindig meg a paralízis, ezért van hogy már mocorgunk esetleg kiáltunk, motyogunk, dobáljuk magunkat. A az álomparalízisben a fekete hatalom élménye szintén az idegrendszer üzemmódváltásának eredménye, hiszen a látóközpontot is lekapcsolja, nem láthatjuk a külső valóságot, ez a folyamat először egy extrém átmenet, amikor lényegében lebénulunk és meg is vakulunk átmenetileg, a vakság eredményezi az extrém sötétség élményét.. aztán ha elalszunk, az agy már a teljes vegetatív és érző idegrendszernek a vezérlését abszolút átveszi és kedvére stimulálja; így alakulnak ki az álmok ugyebár, melyek tulajdonképpen idegrendszerünk stimulálásával kreált szimulált valóság megtapasztalását eredményezik. Tehát felesleges parázni, bár para, de nem halál para, hanem para-LÍZIS. Méghozzá alvási, teljesen normális ártalmatlan dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél